Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΤΥΧΕ Ο ΕΜΜΕΣΟΣ ''ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ'' ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ !!! ΠΗΡΑΝ ΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ......ΚΑΙ ΓΙΑ 36 ΜΗΝΕΣ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ !!!



Σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός, έκανε το χατήρι της παρέας που κράτησε ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τους εξωτερικούς ασθενείς, επί 6 μήνες, προκειμένου να έρθει η εισήγηση της αναγκαιότητας Ακτινολόγου ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ για να λειτουργήσει ξανά !!!
Έγιναν τον Ιούλιο αρκετές καταγγελίες για την πιθανότητα στημένης επιχείρησης εκβιασμού δια της πλαγίας οδού, του Υπουργείου, προκειμένου να διορίσει ως ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ την κόρη του Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος, αντί να προκηρύξει θέση ή θέσεις.....
ΙΔΟΥ :

http://www.katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/06/blog-post_47.html

http://www.orthologika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_52.html

Κανένα αυτί δεν ίδρωσε, κανένας δεν ασχολήθηκε με το θέμα ......
ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ......αν και δεν έχει αρμοδιότητες στο Παναρκαδικό .....
Παράλληλα οι εξαγγελίες του Υπουργείου Υγείας, για την πάταξη των οργανωμένων κυκλωμάτων, της διαπλοκής και της επικράτησης της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ στον χώρο της Υγείας, έκαναν πάρτυ !!!
Κι εκεί που όλοι πιστέψαμε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει την κυβέρνηση......αλλά ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ......είχε καταφέρει να σπάσει τις ίντριγκες και τις προσχεδιασμένες πολιτικές μέσα στα πολύπαθα Νοσοκομεία της χώρας, με την απομάκρυνση των διαπλεκόμενων ή ανάξιων διοικητών......
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9D%CE%9C8465%CE%A6%CE%A5%CE%9F-6%CE%959?inline=true

''                 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Εγκρίνουμε την πρόσληψη της ιατρού ΠΟΝΤΙΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ειδικότητας ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ως επικουρικού ιατρού, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της πιο πάνω σύμβασης θα είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις ολοκληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος. Η γιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και της καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ. με βαθμό Επιμελητή Β’. 2. Σε εκτέλεση της παρούσας θα υπογραφεί σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την ενδιαφερόμενη ιατρό και το ΓΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, φωτοαντίγραφο της οποίας αποστέλλεται στο Υπουργείο Υγείας............................................................................................''

Η απορία που καίει είναι η εξής : ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΙΑΤΡΟΥ.....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΧΡΟΝΗ ???
ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ .....Ή ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ???

Μετά από όλα αυτά δεν μας μένει παρά να αναφωνήσουμε :
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΟΝΗ ΜΑΣ......
Καταλαβαίνουμε τώρα ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ !!!
Και τότε το ξέραμε ....αλλά έπρεπε να έχουμε καλή πρόθεση για τις......''συσκέψεις''  σας που σας κρατούσαν ''απασχολημένο''...........
ΜΠΡΑΒΟ και στον κύριο υπουργό της Υγείας !!!
Με τέτοια διαίσθηση και διορατικότητα περί των ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.......θα πάει το σύστημα Υγείας της χώρας από εκεί που ήρθε, χωρίς να αλλάξει τίποτα.
Αν κρίνουμε δε και από τις μεθοδεύσεις της προπαγάνδας για την επιβολή και των επόμενων διοικητών......δεν μένει παρά να αναφωνήσουμε :
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.