Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ !!!

ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΑ, ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΑΚΕΤΩΝ !!!
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΩΣ ???
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΙ ΕΔΩ ???Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, απαλλάσσεται από τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά το οικονομικό έτος 2008.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια φορολογικού ελέγχου του οικονομικού έτους 2008 εντοπίστηκε ότι ο Θ. Αναστασιάδης είχε αποκρύψει 1,6 εκατομμύριο ευρώ συν τις προσαυξήσεις. Ακολούθησε η ποινική δίωξη σε βάρος του, η οποία όμως ασκήθηκε πριν από την έκδοση απόφασης από φορολογικό δικαστήριο.
Η δίωξη σε βάρος του ήταν το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής εξέτασης όταν ο κ. Αναστασιάδης βρέθηκε να έχει καταθέσει τον Ιούλιο του 2007, τμηματικά, με διαφορά λίγων ημερών σε υποκατάστημα της τράπεζας BNP Paribas στο Κολωνάκι το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολούθησε φορολογικός έλεγχος και πόρισμα από το ΣΔΟΕ, το οποίο διαπίστωνε ότι ο εκδότης της εφημερίδας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα 3.360.540,95 ευρώ από τα 5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ :
 Το βούλευμα είναι μία δικαστική κρίση, αλλά όχι δικαστικήαπόφαση, διότι τα δικαστικά Συμβούλια συνεδριάζουν μυστικά, όχι δηλαδή δημόσια, όπως απαιτείται για να εκδοθεί μία δικαστική απόφαση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.