Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ κ. ΕΥΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!



Για κάποιο περίεργο λόγο, κινητοποιήθηκε με εντολή του εισαγγελέα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έκανε κατασχέσεις υπολογιστών, από τους οποίους φαινόταν πως είχε γίνει διακίνηση άρθρων που την αφορούσαν !!!
Συνέβη και στον δικό μου υπολογιστή !!!
Το περίεργο της υπόθεσης έγκειται, στο ότι τα άρθρα για τα οποία κάνει λόγο η κυρία Τατούλη είναι αναφορές σε άλλα προϋπάρχοντα στο διαδίκτυο και μάλιστα από 5ετίας περίπου αναρτημένα.
Το άλλο περίεργο, είναι πως η κυρία Τατούλη, είναι φέρελπις πολιτικός και μάλλον δεν συνάδει με τις επιδιώξεις της, το κυνηγητό των πολιτών, που είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, γράφουν ήδη δημοσιευμένες ειδήσεις, για τον συντάκτη των οποίων η κυρία Τατούλη δεν έχει κάνει καμία κίνηση ανάλογη !!!
Το ακόμα πιο περίεργο, είναι πως ενώ στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές καταγγελίες και δημοσιεύματα έχουν βγει στον αέρα, για καταστρατήγηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ δικαιωμάτων των πολιτών, από τους ίδιους τους αιρετούς, ποτέ δεν σημειώθηκε με ανάλογο ζήλο κινητοποίηση των αρχών για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, Ελευθερίας, Ασφάλειας κτλ.κτλ....
Μιλώ φυσικά, για εκείνες τις αποφράδες μέρες με τα ΜΑΤ στο Πνευματικό Κέντρο (κληθέντα από ΠΟΙΟΝ δεν ξέρουμε ακόμα ....αφού οι δηλώσεις των αρχών έρχονταν σε απόλυτη αντίθεση), για να συνεδριάσει το ΠΕΣΥΠ κεκλεισμένων των θυρών για τους πολίτες, παραβιάζοντας  τον Καλλικρατικό Νόμο , για τις ημέρες των όγκων των σκουπιδιών που οι μηνύσεις μας γίνονταν κατά δεκάδες αλλά ακόμα δεν έχουμε κληθεί για προανάκριση, για τις καταγγελίες σε κάθε αρμόδια αρχή για τον κίνδυνο που διέτρεχε η Δημόσια Υγεία στην πόλη μας και για άλλα πολλά ακόμα.....
Μιλώ ακόμα για την μεροληπτική ίσως αντιμετώπιση των καταγγελιών από τις αρχές γενικώς, όταν αυτές γίνονται από πρόσωπα που συγγενεύουν με ισχυρούς πολιτικούς άνδρες ( από όσα τελευταία δημοσιεύονται δεν είναι και τόσο σταθερή η ισχύς τους....αλλά μάλλον κι αυτό δεν λαμβάνεται σοβαρά υπ΄ όψη ).
Επειδή είχα την πρώτη μου - και κατά πάσα πιθανότητα και την τελευταία - εμπειρία της πολιτικής υποψηφιότητας στις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου ζήσαμε απίστευτες παραβιάσεις της κειμένης Νομοθεσίας, τις οποίες καταγγείλαμε δημόσια, χωρίς ωστόσο να κινητοποιηθεί κανείς, συγκρίνοντας τα γεγονότα, θεωρώ τουλάχιστον υπερβολή την άμεση κινητοποίηση για μια αρθρογραφία χωρίς κατηγορίες άμεσες και με πλήρη τα αποδεικτικά στοιχεία.
Φυσικά και είναι δεδομένο, πως όλα υπόκεινται στην κρίση του εισαγγελέα, εμείς όμως εξακολουθούμε να απορούμε.....
Τελικά 'ισως να είχε δίκιο ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ που έλεγε :
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.