Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ....ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ HCBS ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!
ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ .....ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ''ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΡΑΚΔΙΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ'' ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ !!!
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ......
Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΙΚΑ !!!

papastavrou-samaras





Για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατηγορείται ο στενός, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.Το όνομα του τελευταίου αναφέρεται στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ και συγκεκριμένα εμφανίζεται να είναι...
συνδικαιούχος, μαζί με τη μητέρα του, λογαριασμού ύψους 5,5 εκατ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα HCBS. Επίσης στην ίδια λίστα εμφανίζεται να είναι συνδιαχειριστής των αμοιβαίων κεφαλαίων εταιρειών του Σάμπυ Μιωνής (fund), ύψους 550 εκατ. ευρώ.
Ο Στ. Παπασταύρου είχε κληθεί σήμερα ως ύποπτος από τον επίκουρο Οικονομικό εισαγγελέα, Ι. Δραγάτση, προκειμένου να δώσει "έγγραφες εξηγήσεις" για τα δύο αδικήματα που διώκονται και τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.
Ωστόσο, στον εισαγγελικό λειτουργό εμφανίστηκε ο συνήγορός του και ζήτησε προθεσμία για μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ώστε ο πελάτης του να συγκεντρώσει τα υπερασπιστικά του στοιχεία.
Στον εισαγγελέα έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις η μητέρα του Στ. Παπασταύρου.
πηγή : www.directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.