Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ !!!

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ 124 ΠΒΕ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!
ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΕΝ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ......
Ο ΠΑΥΛΗΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ???






Απείχαν επιδεικτικά και αναίτια οι αρχές της Πόλης και της Περιφέρειας, από την σημερινή ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων της 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη, γεγονός που επέκρινε αυστηρά ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ.
Αναρωτιόμαστε αν κήρυξε μαζί με τον Τατούλη, και ο δήμαρχος αντάρτικο προς την κυβέρνηση και το δείχνει εμπράκτως, γιατί ΠΩΣ αλλιώς να σκεφτεί ο καθένας, όταν βλέπει να απαξιώνουν τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ οι ίδιοι οι αιρετοί ???
Εκτός κι αν η διαδικασία ''αγοραπωλησίας''  του στρατοπέδου, με τους επίδοξους νέους ιδιοκτήτες του, μετά την εκχώρησή του από τον Επίτροπό μας στις Βρυξέλλες κ. Αβραμόπουλο, δυο μέρες πριν αναχωρήσει (ως υπουργός ΥΠΕΘ τότε) στον φίλο του ΠΈΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, έχει κολλήσει από τον σημερινό υπουργό κι έχουν άλλες διαφορές μεταξύ τους.....
Τι άλλο να σκεφτεί κανείς μετά το σημερινό ''φτύσιμο''  της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, από το δίδυμο των αιρετών ???
Διαβάστε τις δηλώσεις του Υπουργού στα ΜΜΕ :

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: '' Καταρχήν θέλω να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ γιατί παρότι γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τις Ένοπλες Δυνάμεις και από την Στρατιωτική και την Πολιτική Ηγεσία να διατηρήσουμε τις Μονάδες σε περιοχές που δεν έχουν ανάγκη ασφάλειας, όπως είναι η Τρίπολη, οι τοπικές αρχές μας αγνόησαν. Δεν είναι παρόντες ούτε ο περιφερειάρχης ούτε ο δήμαρχος, αυτό με λυπεί ιδιαιτέρως. Θέλω να ξέρετε ότι η προσπάθεια την οποία κάνουμε για να διατηρήσουμε Μονάδες σε αυτές τις περιοχές είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αντιλαμβάνεστε ότι άλλες περιοχές της χώρας μας έχουν την ανάγκη των νεοσυλλέκτων όσο αφορά και τα θέματα της οργάνωσης της Άμυνας μας.

Εάν συνεχίσουν να δείχνουν αυτή την τακτική ότι δεν ενδιαφέρονται θα ξαναμελετήσουμε τη χρησιμότητα της υπάρξεως των Κέντρων Κατατάξεων σε αυτές τις περιοχές. Όσο αφορά την Τρίπολη, η Τρίπολη έχει ένα μάχιμο αεροδρόμιο το οποίο έχει προσφέρει πάρα πολλά, όλες οι σειρές των νεοσυλλέκτων εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουν περάσει από την Τρίπολη με καλές αναμνήσεις και με την αγάπη του τοπικού πληθυσμού, τον οποίο και ευχαριστούμε. Σκοπός μας είναι όχι να κλείσουμε Μονάδες αλλά να υπάρξει μία τέτοια αναδιάρθρωση στις Ένοπλες Δυνάμεις η οποία θα βοηθήσει στον αμυντικό σχεδιασμό.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.