Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για σκουπιδια τριπολη

Είναι απίστευτο να ανακαλύπτεις την διαθεσιμότητα κονδυλίων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που διατίθενται για την Ανάπτυξη , την Αειφορία και την Προστασία του Περιβάλλοντος, την προώθηση των αγροτικών προϊόντων, την ίδια ώρα που στην περιοχή της Πελοποννήσου συμβαίνουν πολύ περίεργα γεγονότα σχετικά με τους ανωτέρω τομείς, κυρίως αυτόν της Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Μετά τις απείρου κάλλους σκηνές του κατακλυσμού των σκουπιδιών της Τρίπολης τουλάχιστον, ηχεί σαν τραγική ειρωνεία η διαθεσιμότητα τεραστίων ποσών, για το περιβάλλον, την προστασία του, την αειφορία και όλες τις έννοιες που με περισσή ευρηματικότητα έχει υιοθετήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων της αυτοδιοίκησης, για να απορροφά κονδύλια αμύθητα, αλλά πάντως υπαρκτά. Τα οποία όμως δεν αναλύονται λεπτομερώς στους πολίτες, δεν αποδίδονται σε έργα απτά και αποτελεσματικά και μένει μόνον ο απόηχος της τραγικότητας των ημερών που η πόλη μας έζησε σε απόγνωση και ακραίο κίνδυνο για τους κατοίκους και το περιβάλλον !!!
ΕΔΩ θα βρείτε την απόδειξη των ανωτέρω :

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%95%CE%96%CE%A7%CE%A9%CE%A14-%CE%99%CE%9D%CE%A9/document?inline=true

Ενδεικτικά μόνον αναφέρουμε, τις διαρκείς κόντρες του Περιφερειάρχη με την αντιπολίτευση, τουλάχιστον ως προς την προώθηση των αγροτικών προϊόντων, τα οποία δεν έχουν ούτε κατά διάνοια αυξηθεί, ως προς τις εξαγωγές, παρ΄ όλες τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές εκθέσεις στις οποίες η Περιφέρεια πρωτοστατεί και .....βραβεύεται κιόλας για τα εντυπωσιακά της περίπτερα !!!
Αφήνεται στην κρίση σας η κριτική !!
Παρεμπιπτόντως είναι σκόπιμο να αναφέρουμε πως το ανωτέρω μυθικό ποσό, για την ανάπτυξη της ''Μυθικής Πελοποννήσου'', έχει ανατεθεί για διαχείριση και υλοποίηση του προγράμματος, στην περιώνυμη εταιρεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου την ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε'' για την οποία πολλά ερωτηματικά έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς.
Ιδού και η απόδειξη της ανάθεσης :

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%95%CE%96%CE%A7%CE%A9%CE%A14-%CE%99%CE%9D%CE%A9/document?inline=true


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.