Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ''ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ'' !!! ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ??? ΓΙΑΤΙ ???

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗς ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ....ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ???
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ''ΕΤΑΙΡΕΙΑ''  ΔΙΑΔΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΙΔΕΩΣΟΥΣ, Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ- ΛΕΒΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΙΣΕΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ???
Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ???
Σήμερα θέλουμε να θέσουμε το ερώτημα στον κ. Νίκο Καλτεζιώτη : Τι ακριβώς συμβανει με την Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία?
Τι διαδίδει ακριβώς ?
Γιατί διοργανώνει φανφάρες και πολυτελείς εκδηλώσεις με λεφτά του Ελληνικού λαού, μιλάει για Αρκαδικό Ιδεώδες και άλλα βαρύγδουπα ενώ έχει στο Δ,.Σ. της Εταιρείας του απατεώνες και κομπιναδόρους.
Η κυρία Μπριγκίττα  Παπασταύρου - Λεβή είναι η ίδια που εξαφάνισε εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ, στο σκάνδαλο της ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε. μαζί με την κόρη της. Συνελήφθη για κακούργημα, καταδικάστηκε και πήγε φυλακή, αλλά την έβγαλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με βούλευμα ! Αυτή την ιδιότητα της Δημοκρατίας (;) πρέπει να την δούμε κάποια μέρα πολύ σοβαρά.
Ας μας απαντήσει όμως ο Νίκος Καλτεζιώτης :
Τι απέγινε ο αξιοπρεπέστατος και καταξιωμένος φιλέλληνας PEDRO OLLALA ?
Γιατί εξαφανίστηκε από την Εταιρεία του, ενώ ήταν από τα σημαίνοντα ιδρυτικά στελέχη?
Πως είναι τώρα οι σχέσεις τους και ΓΙΑΤΙ ?
Γιατί εμφανίστηκε η Παπασταύρου ? Τι σχέση έχει με την Αρκαδία, με τον Πολιτισμό και με τα Ιδεώδη?
Εμείς το μόνο ΄΄ιδεώδες΄΄ που γνωρίζουμε πως ενδιαφέρει την κυρία, είναι το χρήμα.
Όπου το βρει το ξεκοκκαλίζει.
Α! και μη ξεχάσουμε τη Λίστα Λαγκάρντ ! Η Μπριγκίττα κι όλο της το σόι, έχουν τους μισούς λογαριασμούς της Λίστας.
Αλλά έχουν και την ομπρέλα του Σαμαρά πάνω απ΄ τα κεφάλια τους.
Ο υιός βλέπετε της Μπριγκίττας ο Σταύρος Παπασταύρου, ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού.
Ξαναρωτάμε Νίκο Καλτεζιώτη, από όλους τους Έλληνες και τους Αρκάδες, μόνο τα αποβράσματα γοητεύουν της ΕΤΑΙΡΕΙΑ σας ???

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΤΥΧΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - ΛΕΒΗ......ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :


''ΤΟ 1980 ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο Γ. ΡΑΛΛΗΣ. ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ. (πέθανε το 1946 στη φυλακή λόγω συνεργασίας με τους Γερμανούς .....).
ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!!!!! .
Ο ΦΈΡΕΛΠΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΕΡΟΣ , ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ( Μητσοτάκης εξωτερικών , Αβέρωφ Άμυνας , Μάνος Βιομηχανίας και ενέργειας !!! , Εβερτ Οικονομικών, Πλύτας ΥΠΕΧΩΔΕ (ΧΩΡΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΛΠ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ και πλέον Υπουργός έκανε πάρτι) , ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑΣ (άνευ χαρτοφυλακίου ), Υφυπουργοί Τζιτζικώστας , Σουφλιας , Αχιλλέας Καραμανλής ,Μποκοβός , ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗΣ (στην ώρα του θα σας πω πράγματα και θάματα για το τύπο αυτόν)
H N.Δ. ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ (δια του Ράλλη) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΝ ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ !!!!!!!!! (περίπου 30 ετών τότε)
τι είναι τούτη;
Σύζυγος του Παναγιώτη Παπασταύρου.
Ο Παναγιώτης Ι. Παπασταύρου είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Μ. Λεβής Α.Ε. !!!!!!!!!(Linguaphone). Έχει, επίσης, διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της Royal Olympic Cruises (1996-1999), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ιωνία ΑΒΕ (1991-1996), διευθύνων σύμβουλος της Hermes (1985-1987), διευθύνων σύμβουλος της Rank Xerox (1974-1985) και διευθύνων σύμβουλος και διευθυντής πωλήσεων/marketing στη Bull General Electric (1962-1974).
Ο Μ. ΛΕΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ;
ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ ΛΕΒΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!!!!
ΒΡΕ ΑΚΡΗ Ο ΛΕΒΗ!!!!
ΛΑΘΟΣ. Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (ΔΟΛ), ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗ ΛΕΒΗ Α.Ε. ... ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΛΕΒΗ Α.Ε. Ο ΔΟΛ ΤΟ 2009 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ 49% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΓΚΙΤΑ !!!!
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ακολουθεί μια άγνωστη σε μένα πορεία και μας εμφανίζεται Διευθύνων Σύμβουλος στην Αγροτουριστική Α.Ε. Η agrotravel.gr ανήκει στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ένας από τους σκοπούς της είναι η χρηματοδότηση και πιστοποίηση αγροτουριστικών επιχειρήσεων.!! Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα portal το progreece.gr το οποίο πουλάει μέσω ίντερνετ αγροτουριστικά προιόντα, μαρμελάδες, μέλια, ζυμαρικά κλπ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο συμμετέχει και ο ΔΟΛ (ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ) γενική διευθύντρια εμφανίζεται η Ξένια Παπασταύρου,κόρη της Μπριγκίττας !!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ .... ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛ .!!!!!!!!!
ΟΜΩΣ ΟΣΜΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΊ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΩΣ .
ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΓΙΝΕΤΑΙ Η «ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε.»
ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ !!!!
450.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο η νέα εταιρία και τα έκαναν όλα γιάγμα. Φαγώθηκαν όλα, σύμφωνα τουλάχιστον με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης , σε αμοιβές της προέδρου της εταιρείας Μπριγκίττα Παπασταύρου και των άλλων μελών του Δ.Σ., σε καινούργια έπιπλα και σε ταξιδάκια στο εξωτερικό, ενώ έμεινε από πάνω και ένα βαθύ...«φέσι» 620.000 ευρώ στους πιστωτές αυτής της «καινοτόμου» στη σπατάλη εταιρείας.
Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ, Ο ΔΟΛ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΕΒΗ Α.Ε. ΚΑΙ Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ;
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 2009 ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΑΓΡΟ" !!!!!!!!!!
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εργασιών της Επιτροπής Αειφόρου Τουρισμού της Κομισιόν με σκοπό την ανάπτυξη ενιαίας πολιτικής και συγκεκριμένων μεθόδων βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης σε επίπεδο ευρωπαϊκών προορισμών.
Εκπρόσωπος του Υπουργείου είναι η κ. Μπριγκίττα Παπασταύρου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Συμβούλος της ΕΛΑΓΡΟ Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη. !!!!!!!
ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΛΕΒΗ.!!!!!!!!!!!!
Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (έστω και μικρές) ΑΠΟ ΤΟ 1993 . ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (2)
Με Προεδρικό Διάταγμα (ΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ) που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2−2−2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων, αποφασίζουμε:
ΑΙΡΟΝΤΑΙ , Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες της ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ Μπριγκίττας το γένος Μ. ΛΕΒΗ με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 120158/22−10−2003 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης έξη (6) μηνών μετατραπείσα β) 17999/24−2−2003 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών γ) 91066/20−9−1994 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών μετατραπείσα για παράβαση Ν. 614/77 και δ) 42793/10−3−1987 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών μετατραπείσα, Χ.Π. 10.000 δρχ. για παράβαση Ν.Δ. 9/35, προκειμένου να μην αποτελούν κώλυμα για την συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και των Εταιρειών «ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» και «ΜΙΧΑΗΛ ΛΕΒΗΣ Ανώνυμη−Εμπορική−Τεχνική − Εκπαιδευτική και Ναυτιλιακή Εταιρεία» που αυτή εκπροσωπεί σε διαγωνισμούς του Δημοσίου και για την ίδρυση από την ίδια Εταιρείας υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τις κάθε είδους έννομες συνέπειες αυτών.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ε ; ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ; Η ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ;
ΤΙ  ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η 70αρα πια και σφάζονται όλοι στα πόδια της; ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
Οι λόγοι δύο.
Ο ένας είναι ο ΔΟΛ. Ο δεύτερος ή σχέση της με τον Σάμπι Μιώνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμόσαστε ποιός είναι ;
ΑΥΤΟΣ,που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Παπανδρέου (ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΤ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) , που δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ (τον κολλητό του ΣΑΜΑΡΑ), την εποχή που την επιχείρηση των αμοιβαίων κεφαλαίων, δεν την είχε ο Μιωνή αλλά η EUROBANK !!!!!!!!!!!!!!!!! (ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΆΛΛΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ)
(ΤΏΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΊΣ ΚΑΙ ΕΔΏ ΠΑΠΑΣΤΑΎΡΟΥ; Ε τι να κάνουμε;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ;
ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΚΟ "Διεθνής Αρκαδική Εταιρεία"
Τι είναι πάλι τούτο;
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗΣ (ο Υφυπουργός που λέγαμε στη κυβέρνηση Ράλλη.....) ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.......
ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΑ ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ
ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.''

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.