Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ : ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.....

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
ΕΠΕΙΔΗ
ΟΙ '' ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ '' ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΨΟΣ.....

ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ......ΠΩΣ ΟΙ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΒΑΙΝΑΝ ΤΟΥΣ 70 (!!!!!) ΠΟΝΤΟΥΣ !!!

ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΩΝ !

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ''ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ Ι.Χ. BLOGS''.....
ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
AΛΛΑ

Εμείς ΠΗΓΑΜΕ με ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ .....και μετρήσαμε μόνοι μας με αποδείξεις !!!




Βρεθήκαμε στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ το Σάββατο το μεσημέρι.
Έχοντας απομακρυνθεί η μπουλντόζα του εργολάβου....έφυγε και ο φύλακας που την επιτηρούσε, οπότε το πεδίο για εξερεύνηση του χώρου και των εγκληματικών επιδρομών στο βουνό, ήταν ελεύθερο.

ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ .....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ.

Στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ πήγαμε 3 άτομα
Δυο ανήσυχοι πολίτες κι ένας ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ γνωστός μας.....με μια σταδία ( το μέτρο που χρησιμοποιούσαν οι μηχανικοί για να μετρούν τα ύψη, σήμερα το κάνουν με ηλεκτρονικά μέσα !!! )

Οι φωτογραφίες που πήραμε μιλούν με χίλιες λέξεις :








Το ύψος της ΣΤΑΔΙΑΣ είναι 4,5 μέτρα !!!
Οι λήψεις έχουν γίνει με όσο καλύτερο τρόπο ήταν δυνατόν να έχουμε, δοθέντος ότι το έδαφος εκεί είναι χειρότερο κι από το....κακοτράχαλο.








Κανένα ύψος χωματουργικών δεν είναι κάτω από 1,5 μέτρα , κανένα περιμετρικό πρανές δεν είναι κάτω από 4 - 4,5 μέτρα !!!

Τα σαϊνια όμως της ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, έχουν δώσει στην Αστυνομία και τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ ( κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών ) αυτό το έγγραφο ως  ''ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ'' :




Η ''ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ'' που αναφέρεται στο έγγραφο αυτό που δημοσιεύουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , πως έγινε στις 13 Ιουνίου 2018,  από τους κατονομαζόμενους 2 μηχανικούς της Πολεοδομίας Τρίπολης, και υπογράφεται από τον αναπληρωτή προϊστάμενο της ίδιας υπηρεσίας, απευθύνεται στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , το οποίο απ΄ ότι φαίνεται, είχε εγγράφως ζητήσει εξηγήσεις περί του ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ και του ΑΝ χρειάζεται οικοδομική άδεια, το είδος των εργασιών που γίνονται εκεί...μετά την σωρεία οχλήσεων του Τμήματος, από πολίτες και πολιτικούς της περιοχής, που ζητούσαν να εφαρμοστεί ο Νόμος για τις εργασίες χωματουργικών και περίφραξης......

Στον υποτιθέμενο χώρο, όπου ο δήμος Τρίπολης ετοιμάζει την ''διαχείριση των απορριμμάτων του '' (!!!!!!!) ενώ επί της ουσίας ετοιμάζει τον 3 ο ΧΑΔΑ του ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ......ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!

Παρ΄ όλο που το έγγραφο αναφέρει πως η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ πήγε στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ στις 13 Ιουνίου 2018 και διεπίστωσε πως : ''οι εκσκαφές και οι επιχώσεις και προσωρινές αποθέσεις στο φυσικό ανάγλυφο του εδάφους κυμαίνονται από 0,30 έως 0,70 μ περίπου και εμπίπτουν στην παράγραφο 1ζ του άρθρου 30 του Ν. 4495/2017 ''......η ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ......ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ !!!!!

ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ???

Από τις ΑΥΤΟΨΙΕΣ που κάναμε εμείς όμως....και που μπορεί να κάνει και ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή μηχανικός, για να δει ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ποιοί και ΠΩΣ τον κοροϊδεύουν, αποδεικνύεται, πως :

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ..... ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ !!!

Κι αυτό έχει τις ανάλογες επιπτώσεις από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Επειδή ένας δημόσιος υπάλληλος, δεν έχει κανένα δικαίωμα να υπογράφει ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ και μάλιστα για δικαστική χρήση......

Το αντίθετο μάλιστα, έχει κυρώσεις για τα ΨΕΥΔΗ που διασπείρει εγγράφως, προκειμένου να βολέψει τον.....πολιτικό του πατερούλη.....

Κι εμείς υποσχόμαστε, πως όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες - υπάλληλοι του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και επιστήμονες (!!!!) θα τον βρουν τον μπελά τους, επειδή θα το καταγγείλουμε αρμοδίως, το συγκεκριμένο έγγραφο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ......ΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ Ι.Χ. BLOGS ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ.........

Και τον προκαλούμε να μας μηνύσει για να έχουμε  έναν ακόμα λόγο να δώσουμε περισσότερα στοιχεία ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που ίσως αποδεικνύουν χειρότερα......

Ιδού τι έλεγε και δήλωνε ο.....''φιλαλήθης'' δήμαρχος της Τρίπολης....για τα δικά μας ''ψεύδη'' που τον ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ :
 


ΚΙ ΕΔΩ ......ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ''ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ'' ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙ....ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ......

http://orthologika.blogspot.com/2018/06/blog-post_69.html

Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον οπωσδήποτε.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.