Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ......ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ , ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ !!!

ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ....ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ .....

ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ''ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ'' Ο ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ( ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ, κ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ''ΓΟΗΤΡΟ'' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.....ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ.....ΜΠΟΥΖΑ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ταΤΟΥΛΗς


Σκούρα τα βρήκε ο σουλτάνος του Μορέως στην Πύλο, όπου πήγε να εγκαινιάσει το Μουσείο που ξεκίνησε επί ημερών ΣΑΜΑΡΑ το 2012.....αλλά ο Τατούλης δεν έλεγε το όνομά του στην ομιλία του, παρ΄όλο το ''κράξιμο'' που έκανε το πλήθος των θεατών !!!

Ο συγκατηγορούμενός του πάντως για τα σκουπίδια - δήμαρχος ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ κ. ΚΑΦΑΤΝΑΡΗΣ, έσωσε την κατάσταση ( φίλος γκαρδιακός του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ γαρ !!!) και πήρε τον λόγο , αναφέροντας απερίφραστα και τον πρώην πρωθυπουργό και υπ.Πολιτισμού, συμπατριώτη του......που έχει χρεωθεί το έργο του Μουσείου !!!

Τρελά πράγματα συμβαίνουν, με την αλαζονεία του σουλτάνου.....

Κάποιος πρέπει να τον διδάξει και το ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ....κάποτε !!!'

Αυτό που δεν έμαθε ποτέ στο ΕΚΚΕ απ΄ όπου ξεκίνησε τους πειραμαρτισμούς του με την ''πολιτική'' , αλλά ούτε και στη Ν.Δ. όπου βρήκε τελικά την πολιτκή του στέγη, αλλά επιμένοντας να χαράσει τους δικούς του κανόνες και να απαιτεί να τηρούνται από όλους.....τους άλλους !!!
Έχουμε άλλωστε δείγματα συμπεριφορών απίστευτης αλαζονείας και μέσα στο ΠΕΣΥΠ.....

Σε δημόσια παρουσία και μάλιστα εγκαινείων Μουσείου, έγινε για πρώτη φορά στην ΠΥΛΟ.....

Με το καλό να δούμε κι άλλες αντιδράσεις πολιτών, που έχουν μασήσει μπόλικο σανό τόσα χρόνια από την παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα της Πελοποννήσου.....όπως αυτόν τον ΣΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ και της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΔΙΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.