Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ !!! ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΩΝΕΣ ???

Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ........
ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ !!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ.....''ΠΕΣΙΜΟ'' ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ !!!

ΗΜΑΡΤΟΝ .....
Γατσόπουλος για ΣΔΙΤ σκουπιδιών: "Νέα δικαστική απόφαση και απαγορευτικό επέμβασης σε ακόμη 31,5 στρέμματα στην Παλαιόχουνη"


Λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο (τη Δικαιοσύνη, τους ιδιοκτήτες και τους πολίτες) στη ΣΔΙΤ !!
Απαγορευτικό επέμβασης σε ακόμη 31,5 στρέμματα στην Παλαιόχουνη! 

«Τίτλοι» ανάλογοι της απειλούμενης «διαχείρισης»! 

Το πολιτικό σύστημα σιωπά, εκτίθεται και απαξιώνεται, (πόσο άλλο….), με το έργο του! 

Στις 3-8-2018 (Παρασκευή) δημοσιεύθηκε η με αριθμό  280/3-8-2018 απόφαση του Ειρηνοδικείου Τριπόλεως επί της με αριθμό κατάθεσης 194/8-6-2018 αίτησης λήψεως ασφαλιστικών μέτρων των αδελφών: 
1)Δημητρίου 2) Ιωάννη, 3)Αικατερίνης και 4) Σοφίας Πολλάλη του Θεμιστοκλή και της Μαρίας, ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ 
κατά της ανώνυμης εταιρείας «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» με μοναδικό μέτοχο την «ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ» για την προστασία δύο ακινήτων τους εκτάσεως 14.914,23 και 16.431,87 τ.μ. που βρίσκονται στην Παλαιόχουνη και στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ». 
Το Ειρηνοδικείο Τριπόλεως μετά από ολοήμερη ακροαματική διαδικασία και θεώρηση (αυτοψία) των επιδίκων, με υποδειγματική βάσανο τόσο των νομικών θεμάτων όσο και των  αποδεικτικών μέσων, έκρινε στο είκοσι δύο (22) σελίδων κείμενο της απόφασής του, ότι οι ισχυρισμοί της πιο πάνω εταιρείας δια του «μάρτυρος» που εκείνη πρότεινε, επιτηδείου ξεναγού της στην περιοχή Αδαμαντίου Σιαμπή, περί κτήσεως κυριότητάς της στα πιο πάνω ακίνητα με τα επίμαχα  συμβόλαια-απάτες «δεν ανταποκρίνονται στην κοινή λογική και είναι εντελώς προσχηματικοί και προδήλως αναληθείς»… 
Με τα πιο πάνω δεδομένα το Δικαστήριο  με απειλή για κάθε μία παραβίασή της απόφασής του, χρηματικής ποινής 40.000€ και προσωπικής κράτησης 2 μηνών του νομίμου εκπροσώπου της, απαγόρευσε στην πιο πάνω εταιρεία όχι μόνο την περίφραξη των επίδικων ακινήτων και οποιαδήποτε επέμβαση αλλά και την είσοδό της  με μηχανοκίνητο μέσο σε αυτά, ενώ παράλληλα  την καταδίκασε στη δικαστική δαπάνη των αιτούντων. 

Τρίπολη 6 Aυγούστου 2018 

Τάκης Γατσόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.