Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΒΙΒΑΡΙ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ !!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΙΕΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΑΣΤΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΑΡΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !!!



Για την ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ του Βιβαρίου, γράψαμε εκτενώς πριν λίγες μέρες , σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί εκεί, με μαντρώματα της θάλασσας και άλλα εξόφθαλμα, που μας παραξένεψαν έντονα.

http://orthologika.blogspot.com/2018/08/blog-post_4.html

http://orthologika.blogspot.com/2018/08/blog-post_14.html

Τόσο οι άμεσες αλλά ''απειλητικές'' αντιδράσεις των φερομένων ως ενοικιαστών, όσο και όσα ανακαλύψαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ περί της διακήρυξης της εκμίσθωσης της Λιμνοθάλασσας, ανέδειξαν το θέμα που έδειχνε μάλλον περισσότερο περίπλοκο απ΄όσο φανταζόμαστε.

Στείλαμε το άρθρο ως καταγγελία για κάθε πιθανή διερεύνηση , στον Άρειο Πάγο, αλλά και σε όλες τις διευθύνσεις των αρμοδίων υπουργείων ζητώντας τον άμεσο έλεγχο.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η διεύθυνση Αλιείας , αντέδρασαν σχεδόν ακαριαία, απαντώντας στην καταγγελία μας και διευκρινίζοντας πως έχει ήδη δοθεί εντολή ΕΛΕΓΧΟΥ στον ενεοικαστή της Λιμνοθάλασσας, ως προς την τήρηση της Νομοθεσίας και των κανόνων της σύμβασης ΑΛΛΑ και η ενημέρωσή μας οπωσδήποτε !!!



Θυμίζουμε μόνο, πως ΚΑΙ το έγγραφο της διεύθυνσης Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφέρει πως η περίφραξη επιτρέπεται στην περιοχή της Λίμνης, για την αποφυγή λαθραλιείας ......αλλά πουθενά δεν λέει, πως επιτρέπεται το μάντρωμα της θάλασσας !!!

ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.....ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ - ΜΑΝΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ !!!

Πάντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν μάθουμε το περιεχόμενο της ΑΥΤΟΨΙΑΣ που θα κάνει η Π.Ε.Αργολίδας με τα κλιμάκια ελέγχων που έχει.
Κάθε νεώτερη είδηση, θα αναρτάται ως άρθρο άμεσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.