Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ....ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕ 700 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ !!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ???
ΠΑΛΙ ΟΙ ''ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ'' ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗ

Ο ιδιοκτήτης της χωματερής στην Αγία Τριάδα Τρίπολης, κοντά στο κοιμητήριο, κέρδισε πριν λίγες μέρες τα ασφαλιστικά που έκανα κατά του Δήμου Τρίπολης, για τα σκουπίδια του, που έχει συσσωρεύσει στον χώρο του και δεν απομακρύνει από εκεί, ως οφείλει, αφού υποτίθεται πως ο χώρος είχε ενοικιαστεί για ......χώρος μεταφόρτωσης.
Η απόφαση των ασφαλιστικών που εκδικάστηκαν πριν 2 μήνες περίπου, αλλά βγήκε στο άστραμμα, είναι ευνοϊκή για τον ιδιοκτήτη του ΧΑΔΑ και επιβάλλει στον δήμο, να απσύρει τα σκουπίδια του, σε διάστημα 15 ημερών !!!
Με απλά λόγια, αν ο δήμος δεν το κάνει ( που δεν πρόκειτα....αφού δεν έχει εναλλακτική λύση για ταφή που είναι και η μόνη τύχη του σάπιου σκουπιδιού ) τότε υποχρεούται σε χρηματική αποζημίωση του ιδιοκτήτη !!!
Ο οποίος - ειρήσθω εν παρόδω - έχει ήδη προσφύγει και γι΄αυτό με αγωγή κατά του Δήμου Τρίπολης, ζητώντας περίπου 700 χιλιάδες ευρώ, πανωπροίκι !!!
Και κανένας δεν εγγυάται πως δεν θα τα πάρει, αφού μάλιστα κέρδισε και τα ασφαλιστικά, που του δίνουν το δίκιο του, πως ανέχεται πέραν του δέοντως τα σκουπίδια του Δήμου Τρίπολης , στην ιδιοκτησία του.
Το ζητούμενο είναι γιατί σε κάθε περίπτωση οι δικαστικές αρχές, έχουν εύκολη την δικαίωση αιρετών, ιδιοκτητών και λοιπών, ΜΗ εξετάζοντας την σοβαρότητα του ανακύπτοντος θέματος, μετά τις αθωώσεις τους, για τους πολίτες, οι οποίοι, αν και είναι οι τελικοί αποδέκτες της ανικανότητας των αιρετών πάντα, καταλήγουν να είναι και αυτοί που πληρώνουν τη νύφη πάντα !!!
Δηλαδή τα κονδύλια των αγωγών και των λοιπών απαιτήσεων, που θα επιμεριστούν στα δημοτικά τέλη, ενώ δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις αυθαιρεσίες των αιρετών τους.....ούτε βέβαια και για τις υπόγειες εργολαβικές συνωμοσίες με τους εκάστοτε μέντορες του σκουπιδιού , που κάνουν τις βρώμικες αρπαχτές από το σκουπίδι, με την ανοχή όλων.....

Και για να μη ξεχνιόμαστε, ας θυμηθούμε τι έλεγε το 2013 ο σουλτάνος του Μορέως για τα σκουπίδια και τους ΧΑΔΑ ....καθώς και για το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ που τάχα, είχε το ΣΔΙΤ υπό λεγκριση, ενώ το ενέκρινε το 2015, με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εταιρεία ειδικού σκοπού !!!

http://www.arcadiaportal.gr/news/tatoylis-313-kleinoyn-oloi-oi-hada-tis-perifereias-peloponnisoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.