Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η OLAF ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ !! ΒΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ??? ΟΛΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ....

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΩΝ 3 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ....ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΟΣΤΑ !!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΙΡΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ......ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ''ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ'' !!!

Τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα / Φωτογραφία: EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ


Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ
Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρία Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, οικονομολόγος, στη θέση του παραιτηθέντος κ. Φράνκ Μπλετζιάν, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας, της 19ης Αυγούστου 2004. (ΑΡΑ Ν.Δ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ)
22/2/2006
O Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων στο υπουργείο Απασχόλησης, μετά την παραίτηση του καθηγητή Σπύρου Βλιάμου. Ο νέος γραμματέας είναι ανώτερο στέλεχος της γ.γραμματείας του Συμβουλίου υπουργών της ΕΕ και διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ έως σήμερα.
15/09/2006 ΑΦΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΒΓΑΛ
Δύο επιστολές με τίτλο «24 ψέματα» απέστειλε σε Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρσης και ΕΣΗΕΑ ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης. Γύρω από αυτά τα 24 σημεία ο κ. Τσιτουρίδης αναφέρει ότι διατυπώθηκαν ψέματα σε βάρος του, χωρίς σεβασμό του διακριτού της είδησης από προσωπικά και χλευαστικά σχόλια, χωρίς αντιστοιχία τίτλων και κειμένων, καθώς επίσης με φωτογραφίες, εικόνες και γραφικά που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή του.
Συνοπτικά, τα 24 ψέματα που -κατά τη γνώμη- του κ. Τσιτουρίδη ειπώθηκαν είναι τα εξής:
1. Ο κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος ουδέποτε υπήρξε σύμβουλος του κ. Τσιτουρίδη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
2. Ο κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος ουδέποτε καταδικάστηκε, όπως προέκυψε από έρευνα για ποινική υπόθεση λαθρεμπορίας, άρα όταν διορίστηκε στο ΙΚΑ, δεν ήταν σε γνώση του υπουργού ποινικό μητρώο για λαθρεμπόριο ζάχαρης. ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΗΣ !!!!!
3. Ο έλεγχος στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ασκείται από τα νόμιμα θεσμικά όργανα της Ανώνυμης Εταιρίας.
.........................................................
.........................................................
5. Ο γενικός γραμματέας κ. Τσουτσοπλίδης ενεργεί μόνο θεσμικά και στα πλαίσια του νόμου, άρα αποτελεί ψέμα το ότι είχε «φάμπρικα» πόρων της ΕΕ.
....................................
7. Δεν υπάρχει «παρέα Βρυξελλών», όπου συμμετέχει ο αδελφός του υπουργού κ. Γιάννης Τσιτουρίδης, ο οποίος -σε κάθε περίπτωση- δεν συνυπήρξε με Αδαμόπουλο και Αναγνωστόπουλο στις Βρυξέλλες.
.................................
11. Ουδέποτε οι Αναγνωστόπουλος, Κώστας Τσουτσοπλίδης και Γιάννης Τσιτουρίδης -και οι τρεις μαζί ή ανά δύο από κοινού- ανέπτυξαν οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση ή συνεργασία.
12. Ούτε ο αδελφός του κ. Τσιτουρίδη, ούτε ο γενικός γραμματέας κ.Τσουτσοπλίδης, είχαν θεσμική ή εξωθεσμική δυνατότητα, ως «παρέα των Βρυξελλών», να κανονίζουν θέματα.
13. Από το 2004 έως σήμερα ουδεμία υπόθεση λαθρεμπορίας υπήρξε στην ΕΒΖ, ούτε ο κ. Τσουτσοπλίδης εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίας ζάχαρης.
.................................................
...............................................
16. Ουδέποτε ο κ. Τσουτσοπλίδης, ο Γιάννης Τσιτουρίδης και ο κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος συμμετείχαν σε οποιαδήποτε επαγγελματική, κοινωνική ή άλλη «τριπλέτα».
........................................
21. Ο κ.Τσουτσοπλίδης ουδέποτε έδωσε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε ΚΕΚ στο οποίο μετείχε ο κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος.!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γ.Γ. , ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Κώστας Τσουτσοπλίδης http://www.europarl.europa.eu/…/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE…
Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου. Υπεύθυνος για τις επαφές με τον Τύπο και τα Μ.Μ.Ε. Διοργάνωση συνεντεύξεων Τύπου καθώς και ενημερωτικών σεμιναρίων και ημερίδων για τους δημοσιογράφους του εθνικού και περιφερειακού Τύπου και των ΜΜΕ. Διοργάνωση δημοσιογραφικών αποστολών στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο για την παρακολούθηση των εργασιών του ΕΚ καθώς και για θεματικά ενημερωτικά σεμινάρια.(ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η OLAF ;;;;
Η OLAF ερευνά περιπτώσεις απάτης, διαφθοράς, και κάθε άλλη αξιόποινη πράξη που θίγει τα δημοσιονομικά συμφέροντα της Ε.Ε. σχετικά με τα εξής:
όλες τις δαπάνες της Ε.Ε: οι κυριότερες κατηγορίες δαπανών αφορούν τα διαρθρωτικά ταμεία, τα ταμεία γεωργικής πολιτικής και αγροτικής ανάπτυξης, τις άμεσες δαπάνες και την εξωτερική βοήθεια
ορισμένες κατηγορίες εσόδων της ΕΕ, κυρίως τους τελωνειακούς δασμούς
υπόνοιες για σοβαρά παραπτώματα του προσωπικού της ΕΕ και των μελών των θεσμικών οργάνων της ΕΕ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;;;
Έφοδο στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα πραγματοποίησε η OLAF, η ευρωπαϊκή υπηρεσία καταπολέμησης της απάτης.
Μετά τις έρευνες τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής του γραφείου ενημέρωσης του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν και δύο συνεργάτες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις για ύποπτες οικονομικές συνδιαλλαγές των στελεχών του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα και την υπόθεση ανέλαβε εδώ και καιρό η OLAF.
ΕΦΟΔΟ - ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!
ΑΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ !!!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ;;;;
ΔΙΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ
ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ 2006
Ο υπουργός Απασχόλησης διαβεβαίωσε πως «στα χρόνια της νέας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία περίπτωση λαθρεμπορίας στη Βιομηχανία Ζάχαρης».
...........................
Παράλληλα, υπαινιγμούς για εμπλοκή κι άλλων προσώπων στην υπόθεση εκβίασης της ΜΕΒΓΑΛ άφησε, μέσω του Alpha 98,9 ο δικηγόρος του εμπόρου σιτηρών, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, Αλέξης Κούγιας, λέγοντας ότι τα 2,5 εκατ. ευρώ δεν μπορεί να ήταν μόνο για τους τρεις συλληφθέντες.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

http://www.iefimerida.gr/news/448384/se-diathesimotita-3-stelehi-tis-eyrovoylis-stin-athina-apo-tin-olaf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.