Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ !!! ΕΞΑΛΛΟΣ Ο κ. ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ !!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ
'' ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΗΜΑ'' !!!

Ή ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΚΩΜΩΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ

Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Να θυμίσουμε πως το χάλι μας με τα αδέσποτα σε αυτή την πόλη, έχει ήδη γίνει θέμα και στη Βουλή των Ελλήνων από τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση :
http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/tripoli/erotisi-k-vlasi-gia-ta-adespota-zoa-tis-tripoli/

Επίσης θυμίζουμε και το επίμαχι άρθρο μας για τα ''αδέσποτα της Τριπολάρας'' που είχε εξαγριώσει μια φιλόσκυλη κυρία της πόλης μας κι έσπευσε με την βοήθεια φίλου της δικηγόρου, που δεν υπογράφει όμως, να μας κάνει μήνυση για ''ρητορική μίσους εναντίον της'' επειδή απαντήσαμε στις προκλήσεις της στο f/b .....
http://orthologika.blogspot.com/2017/12/blog-post_3.html

Χθες βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, ήρθε πάλι το θέμα των αδέσποτων, με αφορμή την διεκδίκηση κονδυλίου για την ''προστασία'' των αδέσποτων από συμβεβλημένους με τον δήμο....επαγγελματίες !!!

Το τι ακούστηκε από τους δικαίως αγανακτισμένους δημοτικούς συμβούλους ( της αντιπολίτευσης φυσικά....οι συμπολιτευόμενοι δεν ακούν και δεν βλέπουν τίποτα περίεργο στην πόλη με τα απίστευτα αδέσποτα και τους απαράδεκτους φιλόσκυλους ) δεν περιγράφεται.
Έξαλλος ο κ. Τζιούμης επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης΄στιλίτευσε την δημοτική αρχή για πλήρη αποτυχία και παντελή ανικανότητα, στην διαχείριση των αδέσποτων.
Ο κ. Μπισιολυλης από την παράταξη Σμυρνιώτη, απηύθυνε ομοίως έκκληση για άμεση απεμπλοκή της πόλης, από τον κλοιό των ανεξέλεγκτων πλέον αδέσποτων, που γεννούν παντού, κυκλοφορούν σε αγέλες παντού και δημιουργούν καθημερινά προβλήματα στους πολίτες με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα....ενίοτε.
Φυσικά ο αρμόδιος του δήμου επικαλέστηκε το απολύτως σωστό θέμα της ανικανότητας ή της αδιαφορίας των υπηρεσιών, που έχουν την ευθύνη του τσιπαρίσματος των δεσποζόμενων ζώων , κυνηγετικων, τσοπανόσκυλων κτλ....που δεν λειτουργεί , με αποτέλεσμα να μην είναι προσδιοριστέος ο ιδιοκτήτης του κάθε αδέσποτου που προκύπτει στην πόλη.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και το στηρίζουμε απόλυτα.
ΑΛΛΑ
Όταν η πόλη βογγάει από τα αδέσποτα παντού
Δεν μπορεί να γελοιοποιεί το θέμα ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κακλαμάνος παρεμβαίνοντας και παρατηρώντας στον κ. Τζιούμη που έθιξε το ρεζιλίκι μας, να περάσει αδέσποτο στην παρέλαση της Άλωσης μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με το σχόλιο πως ''τουλάχιστον πήγαινε βήμα'' !!!
Αν η τι άλλο .......τουλάχιστον, μας προκάλεσε θυμό η διακωμώδηση των πάντων αντί να σοβαρευτούν και να δουν το χάλι μας το μαύρο, που εξαγριώνει και τους επισκέπτες της πόλης ακόμα και τους φιλόζωους....αφού αυτή η κατάντια εξαθλιώνει ανθρώπους και ζώα μαζί.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στα καταφύγια ( ενδιαιτήματα ) που πληρώνει ο δήμος....
Εκεί ο δήμαρχος μας έβγαλε δριμύ λογύδριο κατηγορηματικού χαρακτήρα, για την νομιμότητα των ενεργειών του !!!
Κουνώντας μας απειλητικά και επιδεικτικά το δάχτυλο, με ένταση και αλαζονεία, ρωτούσε εμάς τους παρευρισκόμενους και τους συμβούλους, αν ξέρουμε ''τι λέει ο νόμος'' ????????
Δεν μας είπε φυσικά ''τι λέει'' ή τουλάχιστον τι καταλαβαίνει ο ίδιος από αυτά που ''λέει'' ο νόμος.....και πράττει ως δήμαρχος, σε αυτή την πόλη των αδέσποτων ....
Αναφέρθηκε επίσης σε πανελλήνιο επίπεδο, λέγοντας πως το πρόβλημα είναι καθολικό στην Ελλάδα και απαξιώνοντας την προσπάθεια που κάνει η ΣΠΑΡΤΗ, εδώ και καιρό, με καταφύγιο αδέσποτων οργανωμένο, είπε πως εκεί μαζεύουν μερικά κι επειδή είναι ανοιχτό το καταφύγιο φεύγουν και ξαναπάνε στην πόλη !!!
Εμείς επικοινωνήσαμε άμεσα, με τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Σπάρτης, που είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα κ. Σταυρο Αργυρόπουλο, ο οποίος μας ανέφερε, πως στην πόλη της Σπάρτης αυτή την περίοδο υπάρχουν περί τα 500 αδέσποτα , εκ των οποίων τα 460 είναι μέσα στο καταφύγιο, σε σπιτάκια προστατευμένα, με καθημερινή φροντίδα και σίτιση και μόνον ελάχιστα κινούνται στην πόλη ακόμα, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα....
Επομένως για μια ακόμα φορά, ο κυρ δήμαρχος Τρίπολης ψεύδεται μιλώντας δημόσια !!!
Αν λοιπόν τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος της διαχείρισης των αδεσπότων, συμπεριλαμβάνοντας και το κόστος των καταφυγίων επικροτούμε σίγουρα και με έμφαση, την τοποθέτηση του κ,. Τζιούμη, περί ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ της δημοτικής αρχής.
Αλλά δημοσιεύουμε και τις λίστες των εξόδων για τα αδέσποτα που ζήτησε και πέρασε χθες η δημοτική αρχή, με την στήριξη μέρους της αντιπολίτευσης πάντα :




Ποιός θα μας εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη ''προστασία'' στον κατάλογο της κοστολόγησης των υπηρεσιών που αναφέρονται ??
Ειδικά όταν όλη η πόλη είναι γεμάτη από θηλυκά σκυλιά που έχουν γεννήσει παντού και περιφέρονται χωρίς λουράκι και αφρόντιστα στους δρόμους της πόλης ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.