Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ'' ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ??? ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ???


Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ - ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ???

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ???

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ???
Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ???

(δεν θα υποθέσουμε πως τσούγκρισαν ''στην υγεία των κορόϊδων''.....δεν το πιστεύουμε !!!)

( θα μπορούσε κανείς να αναγορεύσει τον ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΑ αρχικυνηγό σε ''πλακετοδωρητή'' της αγίας κόρης του πολιτικού του πατερούλη !!!)

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ......ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΟ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως η ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ του Κ.Σ. Τρίπολης, δεν έγινε απλά με εντάσεις, καθυστερήσεις και τα σχετικά τερτίπια που έχουμε και περιγράψει σε άλλα άρθρα μας, αλλά κυρίως έγινε ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ή άλλου υπηρεσιακού παράγοντα, από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που είχαν επιβάλλει την ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ του προηγούμενου Δ.Σ. υπό τον .....αρχικυνηγό και επίλεκτο τέκνο του σουλτανάτου του Μορέως.....

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως η απελθούσα διοίκηση η ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙΣΑ δηλαδή, από τον κ. ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, πήρε μαζί της φεύγοντας και τον υπολογιστή του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ !!!
Αυτόν που άφησε πίσω......είναι άλλος.....άσχετος .....χωρίς κανένα αρχείο μέσα καταχωρημένο !!!

Κι αυτό έγινε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ !!!

Εκεί, στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ του Κ.Σ.  ως γνωστόν, είναι καταχωρημένα ΟΛΑ τα στοιχεία που αναδεικνύουν τα πιθανά παρατράγουδα που έχουν συμβεί σχετικά με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.....

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ'' ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ???

ΑΝ ΕΧΟΥΝ .....ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ???

ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΩΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ......ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ???

Πότε θα κινηθεί νομικά η διορισμένη διοικούσα ???

Γιατί κωλυσιεργούν και δεν καταγγέλλουν την ''εξαφάνιση'' των στοιχείων ???

Γνωρίζουν πως μπορεί και να τους έχουν στήσει παγίδα εμπλοκής τους.....αν κάποια μέρα αναζητηθούν ενδίκως τα στοιχεία.....δεδομένου πως - απ΄ όσα μας πληροφορούν οι καλά γνωρίζοντες - δεν εξασφάλισαν την ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ , με παρουσία ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Ή.......ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ ???

ΠΟΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΝ .....ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ???

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ  ΠΟΤΕ ??? 
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ??? 
ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ???
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???

Οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ δεν είναι τσιφλίκια των διοικητικών τους συμβουλίων.....
Απαρτίζονται από τα μέλη τους , τα οποία πρέπει και επιβάλλεται, να ενημερώνονται και να συναινούν στις αποφάσεις των Δ.Σ. όχι απλά να είναι μαντρωμένα στο καθεστώς των επιβεβλημένων ψηφοσυλλεκτών του σουλτανάτου......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.