Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΙΔΩΡΑ ΜΕΪΔΑΝΗ !!!

ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ !!!
ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ !!!

Φωτογραφία του χρήστη Koat Tripolis Arkadias.





Φωτογραφία του χρήστη Koat Tripolis Arkadias.

Την ΙΣΙΔΩΡΑ ΜΕΪΔΑΝΗ την γνωρίζουμε από μια σταλιά κοριτσάκι, όταν ήρθε κι εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Τρίπολη. Τον ΔΗΜΗΤΡΗ MΕΪΔΑΝΗ και την ΑΙΜΙΛΙΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ. Και τα άλλα 2 αδέρφια της.
Από τότε κι ένεκα της προσωπικής φιλίας με την οικογένειά της, παρακολουθούμε την πορεία της στη ζωή, που είναι αξιοθαύμαστη !!!
Με σεμνότητα και ήθος, με σοβαρότητα και αξίες δυσεύρετες για την σημερινή κοινωνία που σαπίζει, η ΙΣΙΔΩΡΑ και τα αδέρφια της φυσικά, μεγαλώνουν γαλουχημένα με ΙΔΑΝΙΚΑ και πίστη στην ευγενή άμιλλα !!!
Γι' αυτό και είναι μεγάλη η ικανοποίησή μας, που τιμά την πόλη που ζει, χωρίς να κατάγεται από αυτήν - με τον ζήλο της για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, που την φέρνει σε διακριτές θέσεις και της χαρίζει μετάλλια !!!
Της ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ , ΠΡΟΟΔΟ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ πάντα.
Και στους άξιους γονείς της ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να την καμαρώνουν όπως και τα αδέρφια της.....


Αντιγράφουμε την ανακοίνωση του συλλόγου της ΚΟΑΤ  :

''1η και 2η Αποστολή ΚΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Βόλο 
Με την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παμπκορασίδων Α’ και Β’ στο Βόλο, ο ΚΟΑΤ επέστρεψε στην πόλη μας την Τρίπολη, φέρνοντας μαζί του σημαντικές διακρίσεις και επιδόσεις. 

Με τη σημαντική υποστήριξη της αρχιπροπονήτριάς μας κας Κωστούλας Οικονόμου, η αθλήτριά μας Ισιδώρα Μεϊδάνη κατέκτησε στην κατηγορία Παμπκορασίδων Α, την 3η θέση στον τελικό αγωνίσματος 200 μέτρα πρόσθιο και την 5η θέση στον τελικό αγωνίσματος 50 μέτρα με χρόνο 00 35 25. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτριά μας στο άθλημα πρόσθιο 50 μέτρα, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και κατέκτησε το όριο για την προεθνική ομάδα. 
Επίσης, κατέλαβε την 9η θέση στο αγώνισμα 100 μέτρα πρόσθιο. 

Σημαντική ήταν η επίδοση του αθλητή Περικλή Κορομηλά ο οποίος στην κατηγορία Παμπαίδων Β’, κατέκτησε την 9η θέση πανελλαδικά στα 200 και 400 μέτρα ελεύθερο.
Όλη η ομάδα των συμμετεχόντων αθλητών Πανταζόπουλος Παναγιώτης, Μανωλόπουλος Δημήτρης, Γουγάρη Δανάη και Χρυσικού Μαίρη στην κατηγορία τους και οι Μπερέτσος Θεόδωρος και Μπερέτσου Όλγα, σημείωσε αξιόλογες επιδόσεις σε ατομικό επίπεδο, γεγονός που στηρίζει σημαντικά την αθλητική εξέλιξη της ομάδας του ΚΟΑΤ.
Την Τετάρτη 18 Ιουλίου αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη η 2η αποστολή συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων. Η αποστολή αποτελείται από τους αθλητές Κόκκο Θεόδωρο, Μητσόπουλο Παναγιώτη, Σιαβελή Αναστασία και Χρυσικού Κωνσταντίνα. Την αποστολή συνοδεύουν η αρχιπροπονήτρια κα Κωστούλα Οικονόμου και ο προπονητής κος Τριανταφύλλου Κώστας.
Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται επιτυχίες και στη 2η αποστολή, που ουσιαστικά ολοκληρώνει την κολυμβητική χρονιά του ΚΟΑΤ για την περίοδο 2017 -2018.''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.