Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

ΣΔΙΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΗΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ !!!


ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΕΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ !!!

ΑΙΣΧΟΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.....ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΑΤΩΝ .....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ''ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ'' ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ???

Φωτογραφία του Τάκης Γατσόπουλος.

Δελτίο Τύπου:
"Χθες 18 Ιουλίου 2018 ασκήθηκε η στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρίπολης με αριθμό κατάθεσης 227/2018 αναγνωριστική αγωγή κυριότητας ακινήτου του Παναγιώτη Χριστοφίλη  του Ευστρατίου και της Χριστίτσας κατά της εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» με μοναδικό μέτοχο την «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ», για την προστασία ακινήτου του που βρίσκεται στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» της κτηματικής  περιφέρειας  της τ. κ. Παλαιόχουνης της δ. ε. Βαλτετσίου, του Δήμου Τριπόλεως, της Π. Ε. Αρκαδίας με εμβαδόν 21.971,61 τ.μ..
Το ακίνητο αυτό αποπειράται να σφετερισθεί για το πιο πάνω «έργο»στο πλαίσιο των γνωστών  «τίτλων – μαϊμού» η πιο πάνω εταιρία με τους συνεργούς της….

Είναι η τέταρτη κατά σειρά υπόθεση με πανομοιότυπο ιστορικό που φθάνει στη Δικαιοσύνη, ενώ φαίνεται ότι δεν υπάρχει τελικά ούτε ένας… νόμιμος τίτλος στην πιο πάνω χωροθετημένη περιοχή, καθώς και άλλοι ιδιοκτήτες ακινήτων προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για σε βάρος τους ΑΠΑΤΕΣ.

Σημειώνουμε ότι αυτή τη στιγμή έχουν απαγορευθεί εργασίες στην πιο πάνω εταιρεία δυνάμει δικαστικών εμπλοκών  σε ακίνητα της χωροθετημένης περιοχής,  έκτασης 40.074,40 + 41.859,67 + 14.914,23 + 16.431,87 τ.μ. και ασφαλώς θα διακοπούν και για τη σημερινή 21.971,61 τ.μ. δηλαδή συνολικά 135.251,78 τ.μ., το ήμισυ των χώρων του έργου!!!, ενώ αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα να προστεθούν και άλλα με νέες προσφυγές στη Δικαιοσύνη…

Την ίδια στιγμή η απολίτικη;;; Κυβέρνηση υπέγραψε χαμογελαστά έως χαζοχαρούμενα δια Πιτσιόρλα….την επονείδιστη σύμβαση  του προαναφερόμενου εκτρωματικού έργου, θεμελιωμένου σε ΑΠΑΤΕΣ σε βάρος αδύναμων πολιτών που κόπτεται ότι υπερασπίζεται και παραμένει ένοχα απαθής  (ακούει κανείς;) ενώ η Περιφέρεια τις συγκαλύπτει..

Η ιδιωτική χωροθέτηση με ΑΠΑΤΕΣ του σκουπιδοεργοστασίου-δώρο της σημερινής Περιφερειακής Αρχής στην Αρκαδία, καταλήγει σε παταγώδη πολιτική αποτυχία της με «το έργο-σημαία» της να είναι μπλεγμένο στα σκουπίδια του πολιτικού συστήματός της.., 
ενώ η συνυπεύθυνη Κυβέρνηση βυθίζει την Αρκαδία στην άδικη υπανάπτυξη και βέβαια ευτελίζει και εδώ αναιδέστατα το κατακτημένο με θυσίες «ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»… 

                               Τάκης Γατσόπουλος
Συνημμένο το πληρεξούσιο δυνάμει του οποίου ασκήθηκε η σημερινή αγωγή με περιγραφή της απάτης (ιδίως φύλλο 2ο επ.). 

Υ.Γ. Αλήθεια γιατί δεν έγινε η μεταβίβαση των «καθαρών ακινήτων» στην Περιφέρεια στην προθεσμία που προβλεπόταν από την Προκήρυξη (30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης);; Τώρα αντιλήφθηκαν το ΙΔΙΩΤΙΚΟ πρόβλημα…..
 Μία από τις τόσες παρατάσεις….Περιφέρειας-Αναδόχου που ανέδειξαν το έργο από τα το μακροβιότερα Ελληνικά σήριαλ!!!!"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΤΑΚΗ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ .....

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.....ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 187 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.