Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΧΥΤΕΑ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ !!! ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ......

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.
ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ......
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.
ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ......
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ .........Όταν η σπέκουλα γίνεται τρόπος του ΑΡΧΕΙΝ και ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΘΑΙ........μπορεί κανείς να αυτοεξευτελιστεί μέχρι τέλους.......
Ο σουλτάνος του Μορέως, χύνει κροκοδείλια δάκρυα και αφορίζει τους κυβερνώντες, για τον ΧΥΤΕΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ......

ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ........ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ !!!! (το έγγραφο που δημοσιεύουμε πιο κάτω, κι έχει την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ !!! 30-6-2016 )

Τι ''ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ''  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ???

ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ???

Μικρή αναδρομή της ''αγαθής'' του πορείας......
Ο σουλτάνος του Μορέως, έχει απογειωθεί από την Πελοπόννησο που διοικεί.......αδιαφορώντας για το συμφέρον των πολιτών της και την ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ του τόπου που κατοικούν, αφού με τους μόνους που συνδιαλέγεται εκτενώς και με ενδιαφέρον , είναι οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ πάσης φύσεως και οι επενδυτές κάθε τομέα.......Οι Πελοποννήσιοι τον αφήνουν οικτρά αδιάφορο......Για να θυμηθούμε πόσο, δείτε ΠΩΣ τους αντιμετώπισε, όταν επρόκειτο να περάσει το ''θέλω''  του ΣΔΙΤ του και η ΜΠΕ της ΤΕΡΝΑ:Μετά τα δράματα, που έχουμε ζήσει, όταν θέλησε να επιβάλλει τις ορέξεις του, για τα εργολαβικά συμφέροντα στις διάφορες πεπριοχές της Πελοποννήσου, ο σουλτάνος του Μορέως, παίζει τώρα τον δικής του εμπνεύσεως ρόλο, του ........συμπάσχοντος με τους πολίτες.....στο ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ !!!

Τι κρίμα να εκτίθεται έτσι, ένας μεγαλόπνοος αιρετός !!!

Πόσο χαμηλά πέφτει, παριστάνοντας τον ''αγανακτισμένο'' με την κυβέρνηση και τις αποφάσεις της.,......όταν Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !!!
Ο πολύκλαυστος σουλτάνος .......ξεχνάει μερικά ΒΑΣΙΚΑ θεματάκια, που τον αφορούν απόλυτα, επειδή ΕΚΕΙΝΟΣ είναι που έχει την ευθύνη για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και τους κατοίκους της.......ΔΕΝ την ανέλαβε για να τους προστατεύσει, όταν έπρεπε και τώρα.....για να γλιτώσει το λιντσάρισμα.....και για να σώσει και την πολιτική ονείρωξη της ευειδούς Ευούλας του......παίζει τον ρόλο του ''εξοργισμένου'' και του ....''ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΟΣ'' !!!

ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ ???

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ???

ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ :

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ :

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 30-6-2016 ΠΩΣ ''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ''  ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΤΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΕΣΔΕΑ )  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ....ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ !!!

ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ :

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΠΛΕΟΝ......ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ???? ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ???

http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/tatoulis-den-tha-epitrepsoume-ti-dimiourgia-xitea-sti-megalopoli/

ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ........ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ ...ΤΟΥ ΧΥΤΕΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ???

ΑΝ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ......

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ......

 ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ''ΦΑΙΔΡΟ''  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ -ΤΑΧΑ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !!!

   ΙΔΟΥ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ........ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ (!!!!!) ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ :


ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ???

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ???

ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ???

ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ???

ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ (ΤΟΥ ΧΥΤΕΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ), ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ....ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕ.ΣΥ.Π ????

ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ???

Μας δουλεύει ακόμα και η ΕΥΗ !!!Έχει το θράσος να.....''καταγγέλλει'' αυτούς που θέλουν να θάψουν την ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ......όταν ο αξιότιμος μπαμπάκας της έχει ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ  :


ΠΟΙΟΣ ''ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ'' ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ????????

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ .......ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ???

ΤΟ ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2016 ΕΓΡΑΨΕ :

http://www.protothema.gr/greece/article/608945/autes-tha-einai-oi-periohes-upodohis-epikindunon-apovliton/ΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ???

ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ !!!

ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΔΕΑ .....ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ''ΚΛΑΙΝΕ''
ΚΑΙ ΝΑ ''ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ''  ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣτΕ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΤΗΣ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ.....''ΑΞΙΟ'' ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ......ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.....ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ......ΑΦΕΛΕΙΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ :

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ...ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ.....ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ???

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ !!!

ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΦΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ........ΠΟΥ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΗΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ.....ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ......

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ, ΜΕ ΠΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΙΚΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΡΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ ????

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ, ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ........
ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ????

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!!

ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΩΣ ΧΥΤΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.