Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΡΙΟΒΟΛΟ !!!

ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΠΕ ΣΤΙΣ 9-5-2016 !!!

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ......
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ .

Στις 3 περίπου το μεσημέρι σήμερα, έγινε αντιληπτό από την υπογράφουσα ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, το φορτηγό του ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ (γνωστού και μη εξαιρετέου εκλεκτού εργολάβου του δήμου μας, που για χάρη του γίνονται μάχες εσωτερικής φύσεως, όταν βγαίνουν οι εργολαβίες καθαρισμού των δημοτικών διαμερισμάτων ) να κατευθύνεται προς τον ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ , την 2η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ του δήμου Τρίπολης.
Αμέσως η υπογράφουσα, ακολούθησε το φορτηγό, το είδε να ανεβαίνει στον χώρο της χωματερής και ειδοποίησε έναν ακόμα συμπολίτη κι έστησε καρτέρι ανάμεσα στα δέντρα.....
Το φορτηγό άδειαζε πάνω στη θέση ΤΕΠΕ του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία γι΄ αυτό.
Κατά την κάθοδό του από την παράνομη χωματερή το φωτογραφήσαμε γύρω στις 3.30......
Ακουλουθήσαμε την πορεία του, ενημερώνοντας πάλι την Αστυνομία και τελικά το σταμάτησαν τα περιπολικά - 4 σε αριθμό - στο 3 περίπου χιλιόμετρο της Εθνικής οδού ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ - ΠΥΡΓΟΥ στο ΜΕΛΑΘΡΟ απέξω.
Μετά την έρευνα του φορτηγού και την δήλωση της υπογράφουσας πως θα κινηθει δικαστικά
εναντίον του, ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης, το δε αυτοκίνητό του κλειδώθηκε εκεί που αρχικά το σταμάτησε η Αστυνομία.
Ακολούθησε η διαδικασία καταθέσεων και ακόμα συνεχίζεται με τους ΥΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΙΟΒΟΛΟ ......
Η καταγγελία έγινε και κατά των υπευθύνων στο Δήμο Τρίπολης, για τα σκουπίδια, δηλαδή τον δήμαρχο κ. Παυλή και τον αντιδήμαρχο κ. Τότση, για το γεγονός πως ΔΕΝ περιφρουρούσαν τον παράνομο ΧΑΔΑ του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ που ο ΧΑΔΑ υποτίθεται πως είναι κλειστός !!!
Επίσης καταγγέλθηκε το γεγονός πως ο εργολάβος κ. ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ μπήκε στον ΧΑΔΑ !!!
Δηλαδή ΑΝ δεν είχε κλειδιά δικά του .....ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ .....υποτίθεται !!!
Επομένως με κάποιους από τον Δήμο Τρίπολης ο κύριος Πριόβολος έχει γερές διασυνδέσεις και κάνει ό,τι θέλει....όποτε θέλει.
Το ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ της υπόθεσης, είναι πως το αυτοκίνητο αυτό, ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΒΙΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ......

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ :  http://orthologika.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9.htmlΠΩΣ καταφέρνει ο εργολάβος και κάνει μεταφορές σκουπιδιών με.....ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ???
Τέλος από όπου κι αν δικαιολογηθεί ο εργολάβος πως έκανε τη μεταφορά.......προκύπτει και άλο τεράστιο ζήτημα με το ΕΙΔΟΣ του φορτηγού !!!
ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΒΑΡΕΛΕΣ , ΕΙΤΕ  ΠΡΕΣΕΣ.....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ.....
ΚΙ Ο ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΒΑΡΕΛΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.....ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ !!!
Ακούσαμε να λέει, πως μετέφερε σκουπίδια από το ΣΕΑ ΑΛΕΑ της σήραγγας !!!
Ακόμα κι αν είναι έτσι, πρέπει να παρουσιάσει την ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ για την συγκεκριμένη αποκομιδή......ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ......
Και άλλα πολλά !!!
Μάλλον η μπόχα δεν αναδίδεται μόνο από τα σκουπίδια.....
Για τη συνέχεια και την εξέλιξη θα επανέλθουμε.....
ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΙ.....
Προσήχθησαν για να καταθέσουν ως μηνυθέντες ΚΑΙ ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημ. Παυλής ΚΑΙ ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Η. Τότσης.......
Ενδιαφέρον θα είχε να μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να προσκληθεί και ο φωνασκών πρόεδρος του Δ.Σ. που έχει υπό την αγία σκέπη του, τον συγκεκριμένο εργολάβο, λόγω της προσωπικής πολυετούς φιλίας τους......Θα είχαν έναν υποστηρικτή οι Πριόβολοι με τη βούλα του αιρετού !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.