Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ .....
ΔΙΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΔΙΤ (!!!), ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΙΤ !!!



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Παρακαλούμε όπως απαντήσετε δημόσια, σχετικά με τα κάτωθι :

1ον ) Με ποιες διαδικασίες εξελέγη ο κ. Ιωάννης Λυμπεράκης Τοπογράφος - Μηχανικός , και μέλος σας, ως εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε Πελοποννήσου,  και μέλος στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου .
Ειδικότερα να διευκρινιστεί, ΑΝ ο ανωτέρω, εξελέγη ανάμεσα στο σύνολο των μελών του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου, με ψηφοφορία των μελών του Τ.Ε.Ε, με απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Ε.Ε. ή με οποιαδήποτε άλλη απόφαση. Δημοσιεύστε μας την απόφαση στην απάντησή σας.

2ον) Με ποιο επίσημο  έγγραφο ή πρακτικό, γνωστοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η εκπροσώπηση του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου , από τον κ.Ιωάννη Λυμπεράκη στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ και ΠΟΤΕ έγινε αυτό . Παράκληση να δημοσιευθεί το έγγραφο ως αποδεικτικό στοιχείο, με ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου και υπογράφοντες.

3ον ) Η εκπροσώπηση του Τ.Ε.Ε Πελοποννήσου στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, είχε ως συνοδό στοιχείο σχετική απόφαση του Τ.Ε.Ε. με αποκρυσταλλωμένες και σαφείς τις θέσεις σας,  για την διαχείριση των αποβλήτων στην Πελοπόννησο ή είχε εξουσιοδοτηθεί ο εκπρόσωπός σας, να εκφέρει τις προσωπικές του απόψεις, ως δημόσιες θέσεις και του Τ.Ε.Ε.επί του ΣΔΙΤ της Περιφέρειας για τα σκουπίδια ??? Παράκληση όπως δημοσιεύσετε τις θέσεις του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου σχετικά με την διαχείριση των αποβλήτων, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί από καιρό, σύμφωνα με την δημόσια καταγγελία του μέλους του ΠΕΣΥΠ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Νικολάου Πατσαρίνου, επίσης μέλους σας !!!

4ον ) Στην περίπτωση που η δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ , κ. Ιωάννη Λυμπεράκη, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για τα ΣΔΙΤ και την διαχείριση των αποβλήτων, τι προτίθεστε να πράξετε με το μέλος σας , που σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα δημόσια και εις επήκοον πολλών ?  Πως θα επαναφέρετε την δημοκρατία και την ισορροπία , στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ που ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ - εδνεχομένως δολίως - από το μέλος σας, σχετικά με τις θέσεις του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου  ?


Αναμένουμε την δημόσια απάντησή σας στο e mail  του blog......προκειμένου να την δημοσιεύσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.