Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΤΑ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ '' ΜΜΕ ....ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΟΡΗ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

ΜΟΛΙΣ ΒΗΞΕΙ Η ΕΥΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ.....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ....''ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ'' !!!

Εύη Τατούλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: "Αυτά τα έργα θα βγάλουν την Αρκαδία από την κρίση"




Πόσο σημαντική είναι η κόρη του σουλτάνου του Μορέως για τα ΜΜΕ της Αρκαδίας ?
Το δείχνει η απόλυτη ευθυγράμμισή τους στις εμφανίσεις της, περί πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων !!! Με την δημοσίευση σε ένα μέσο, ανακοίνωσης ή τοποθέτησής της για ό,τι νάναι, σπεύδουν άπαντες να συντονιστούν στο ίδιο μήκος κύματος.....
Kι ας ΜΗΝ έχει κάποιο ''ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ'' όπως συνηθίζει να αιτιολογεί τις ΑΡΝΗΣΕΙΣ του για χρόνο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.....ο κύριος πρόεδρός του, όταν κάποιοι από εμάς ζητάμε βήμα λόγου στο ραδιόφωνο των πολιτών που το κατάντησαν φερέφωνο της πολιτικής ηγεσίας !!!
Κι ας είναι μια ακόμη ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ πολίτης, στις εκλογές !!!
Τι την κάνει ΄΄ξεχωριστή''  για τα ΜΜΕ την κυρία ??? Ο θώκος του πατρός της ή ό,τι αυτό συνεπάγεται ???
Λοιπόν ΑΡΚΑΔΕΣ μου :
Η Εύη θα μας σώσει από την κρίση !!
Για την ακρίβεια, θα κάνει πράξη, αυτά που ο πανάξιος πατήρ της, διακήρυττε πριν 30 ολόκληρα χρόνια, στην Κυνουρία , τη Γορτυνία και την Αρκαδία ολόκληρη,.....ως μεγαλεπήβολα σχέδιά του !!!
Tότε που ως πρωτοεμφανιζόμενος πολιτικός έσπερνε την ελπίδα χάριν της ψηφοθηρίας !!! 
Σήμερα, τα ευαγγελίζεται η αγία κόρη του......μπορεί μετά από 30 χρόνια να διακηρύσσουν τα ίδια και τα εγγόνια του, ως μέλλοντες πολιτικοί κι εκείνα .....
Κανένας δεν γνωρίζει πόσο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ είναι οι εξαγγελίες των οραμάτων της αγίας οικογένειας των σουλτάνων του Μορέως !!!
Εμείς απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε ( αν ζούμε μέχρι τότε !!!) την γενιά που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα εξαγγελιών του ''αδερφού'' μας  και σουλτάνου της πολύπαθης Πελοποννήσου !!!
Όσο για την υστερία που δείχνουν τα Μέσα Μαζικής Ευπείθειας , να δημοσιεύουν κάθε έμπνευση της κόρης του, αυτό μάλλον είναι θέμα των ελεγκτικών μηχανισμών της ''αδέσμευτης'' ( !!!) δημοσιογραφίας και της ''αμεροληψίας'' του τύπου (λέμε τώρα !!!) .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.