Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ !!!

ΑΛΛΑ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ( ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΓΡΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ !!!) ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.....
ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ !!!
ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.....ΠΑΝΕ ΧΕΡΑΚΙ - ΧΕΡΑΚΙ ???



Ένα νέο παγκόσμιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, αφού η Wikileaks, έδωσε στη δημοσιότητα, με την κωδική ονομασία «The Panama Papers», τα έγγραφά της δικηγορικής εταιρείας του Παναμά “Mossack Fonseca”, εκθέτοντας εκατοντάδες χιλιάδες φοροφυγάδες, για λογαριασμό των οποίων σε χρονικό διάστημα 40 ετών στήθηκαν χιλιάδες υπεράκτιες εταιρείες 
Ο Gerard Ryle, επικεφαλής του ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists) ανέφερε πως τα ντοκουμέντα καλύπτουν τις καθημερινές πράξεις της Mossack Fonseca τα τελευταία 40χρόνια. Ο ίδιος τόνισε πως πιστεύει πως αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία των offshore.
Tα ντοκουμέντα μεταδόθηκαν από την γερμανική Suddeutsche Zeitung, η οποία τα διαμοίρασε στο ICIJ. 107 μέσα ενημέρωσης σε 78 χώρες αναλύουν αυτή τη στιγμή τα ντοκουμέντα.
Ανάμεσα στους χιλιάδες εμπλεκόμενους πελάτης της Mossack Fonseca η οποία έψαχνε «φορολογικούς παραδείσους» για αυτούς, είναι και ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.
«Λίγο μετά από τον ερχομό του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία, μετά τις εκλογές του Ιουνίου το 2012, ο Σταύρος Παπασταύρου, δικηγόρος με πολύχρονη παρουσία στη Νέα Δημοκρατία, τοποθετήθηκε από τον νέο πρωθυπουργό ως αναπληρωτής επικεφαλής του προσωπικού για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς υποθέσεις»αναφέρεται. «Ενώ η δουλειά του αρχικά φαινόταν ασαφής, ο Παπασταύρου κατέληξε να γίνει επικεφαλής διαπραγματευτής του Σαμαρά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», συνεχίζει το ρεπορτάζ. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, όπου εμφανίστηκε με λογαριασμό 5,4 εκ. δολάρια.
Σημειώνεται πως ο κ. Παπασταύρου αναγκάστηκε να καταβάλει το πρόστιμο που του είχε καταλογιστεί από τις φορολογικές αρχές, ύψους 3,3 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή


Τι έχουν να μας πουν λοιπόν, όλοι οι καρεκλοκένταυροι της Αρκαδίας, που έχουν σκύψει και προσκυνήσει την μαμά ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, επειδή ο φίλος και ομοϊδεάτης της, ξενοδόχος και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Νίκος Καλτεζιώτης, την έχει τοποθετήσει ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ........που υποτίθεται πως διαδίδει παγκόσμια,.....το ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ???

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ???

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ....ΜΑΜΑ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.