Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΕΝΤΟΛΗ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΑΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.....
ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ :
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.......ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.......ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ !!!



Επείγον έγγραφο απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, προς όλους τους δημάρχους της Πελοποννήσου, ζητώντας να καταθέσουν άμεσα τον σχεδιασμό τους για την διαχείριση των απορριμμάτων τους.
Η παρέμβαση του υπουργού, γίνεται λόγω της ανεκδιήγητης κωλυσιεργίας των αιρετών 1ου Βαθμού, να συντονιστούν με τις συμφωνηθείσες χρονικές προθεσμίες, με την κυβέρνηση, σχετικά με το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου και την διαχείριση των απορριμμάτων της.
Συγκεκριμένα, οι δήμαρχοι καλούνται να προβούν σε κατάθεση του σχεδιασμού διαχείρισης, στο ΣΥΝΟΛΟ τους !!!
Αλλιώς η κυβέρνηση, θα πάρει αποφάσεις ερήμην τους !!!
Τώρα θα δούμε αν όντως έχουν ''κόντρες'' οι δήμαρχοι με τον σουλτάνο ή αν όλο αυτό το θέατρο των 4 μηνών ήταν μια καλοστημένη παράσταση για να ροκανιστεί ο πολύτιμος χρόνος και να βγουν '''άγονες'' οι προσπάθειες διαχείρισης....ώστε να αναδειχθεί μοναδική περίπτωση εφαρμόσιμη και αναγκαία, το ΣΔΙΤ του Πέτρου Τατούλη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.