Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΣΥΝΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.....ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΣΥΝΑΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ !!!
ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!



Όπως μας πληροφόρησαν άτομα της οργανωτικής επιτροπής της ΠΡΩΣΥΝΑΤ, η απαίτηση του Δήμου Τρίπολης, μόλις ''έκλεισε'' η συμφωνία να γίνει η σημερινή συνάντηση στην πόλη μας, με φορείς και συλλογικότητες για τα απορρίμματα και ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, ήταν να ΠΡΟΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ του Πνευματικού Κέντρου !!!
Μάλιστα μάθαμε, πως πρώτα έστειλαν τον λογαριασμό στα γραφεία της ΠΡΩΣΥΝΑΤ στην Αθήνα και μετά ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα.....
Για άλλη μια φορά δείξαμε την βλαχιά μας ως πόλη, αφού το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν η .....προκαταβολή !!!
Ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους, πως μπορεί να γινόταν ένας κατακλυσμός και να αναβαλλόταν  η συνάντηση.....ή να συνέβαινε το ο,τιδήποτε άλλο.
Ούτε καν έλαβαν υπ΄ όψη τους, πως αυτή και μόνο η ενέργεια είναι αντικοινωνική και απολίτιστη και γεννά τις χειρότερες εντυπώσεις στον επισκέπτη της Τρίπολης εξ αιτίας τους.....
Από που προκύπτει το δικαίωμα να ζητούν ΛΕΦΤΑ από μια οργάνωση που ΔΕΝ έχει ίδια συμφέροντα και σκοπούς, για μια συνάντηση ενημερωτική των φορέων και συλλογικοτήτων, σε θέματα αυτοδιοικητικής φύσεως ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.