Το έκαναν αυτό για 6 μήνες και οι ιρακινοί είπαν στους αστυνομικούς ότι όλο αυτό το σχέδιο ήταν οργανωμένο από την ώρα που ξεκίνησαν από την Τουρκία. 
- ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.  Ο πρώην δήμαρχος της ΝΔ και πρόεδρος της αερολέσχης Μεσσολογγίου, Γεώργιος Πρεβεζάνος - Αντιπτέραρχος ε.α. μαζι με 5 τουλάχιστον άτομα, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση.

Τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Μεσολογγίου και πρώην δημάρχο της πόλης συνέλαβαν οι αρχές με την κατηγορία της απόπειρας μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.  
Πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και τα όργανα τους έδωσαν για μια θέση στο Ευρωπαϊκό όνειρο..

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr πρόκειται για τον αντιπτέραρχο ε.α. Γιώργο Πρεβεζάνο που είχε εκλεγεί (5.381 ψήφους και 44,10% στον α΄ γύρο και 6.140 και 53,90% στον β΄) με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχος Μεσολογγίου από το 2002 έως το 2006, ενώ ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τις δύο επόμενες δημοτικές περιόδους 2006-2010 και 2010-2014.

Μάλιστα, ο κ. Πρεβεζάνος ο οποίος αποχώρησε στις εκλογές του 2014, είχε δηλώσει τη στήριξή του στο σημερινό “γαλάζιο” δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο.

Γνωστός «γαλάζιο» στέλεχος της περιοχής, ο κ. Πρεβεζάνος δεν είχε διστάσει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να στείλει το 2001 ανοιχτή επιστολή στους δημότες του Μεσολογγίου να χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητους» όλους τους βουλευτές γιατί δεν αντιδρούσαν στη μεταφορά του Εφετείου στο Αγρίνιο.

Νεότερη ενημέρωση 20.48΄/ 16/03/16


Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και της Ασφάλειας Πατρών.

Πρώτη ενημέρωση 20.32΄

Στη σύλληψη του προέδρου της Αερολέσχης Μεσολογγίου και πρώην δημάρχου της πόλης προχώρησαν οι Αρχές με την κατηγορία που τον βαραίνει να αφορά απόπειρα μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο συλληφθείς είχε επιβιβάσει σε αεροπλάνο της αερολέσχης επτά Ιρακινούς παράτυπους μετανάστες (ανάμεσά του τρία παιδιά) προκειμένου να τους μεταφέρει στην Ιταλία έναντι αμοιβής ύψους 30.000 ευρώ.

Ο πρώην δήμαρχος συνελήφθη για πρώτη φορά για παράνομη διακίνηση μεταναστών μέσω της αερολέσχης. Συνολικά έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, τα οποία είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση. Τους έπαιρναν από Αθήνα με αυτοκίνητο για Μεσολόγγι και από εκεί με αεροπλάνα έφευγαν για Ιταλία.

Ο αρχηγός που συντόνιζε την επιχείρηση ήταν αλλοδαπός κουρδικής καταγωγής, ενώ ένας ακόμη αλλοδαπός κουρδικής τους μετέφερε με αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι. Ο πρόεδρος της αερολέσχης και ο ξάδερφός του που είναι πιλότος, τους μετέφερε αεροπορικώς.
Το τρίπτυχο της επιτυχίας
ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

ΠΗΓΗ : http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/