Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ !!! Ή ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ.....

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!
ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΙΣ......ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ (!!!)
ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ !!!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ......
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ???
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ .....


26 δήμαρχοι και 4 υπουργοί στο Μαξίμου για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου


Κρίσιμη για την επίλυση του σοβαρού ζητήματος της διαχείρισης απορριμμάτων, είναι η σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, των 26 δημάρχων της Πελοποννήσου με 4 υπουργούς της κυβέρνησης.
Στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί υπό την προεδρία του Αλέκου Φλαμπουράρη, υπουργού Επικρατείας - επικεφαλής της Διυπουργικής Επιτροπής για το Συντονισμό των Μεγάλων Εργων, οι υπουργοί αναμένεται να παρουσιάσουν στους δημάρχους τα σημεία της κατάληξης της διαπραγμάτευσης με την ΤΕΡΝΑ, με τη βελτίωση των όρων της ΣΔΙΤ που είχε προωθήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σε χθεσινή του δήλωση ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας παρατήρησε ότι οι δήμοι της Πελοποννήσου θα πρέπει να κινηθούν ενωτικά σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων. Επεσήμανε ότι από πλευράς κυβέρνησης θα γίνει «ανακοίνωση των συνεννοήσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΤΕΡΝΑ, όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων. Εμείς έχουμε πάρει εδώ μια απόφαση ως Δημοτικό Συμβούλιο και την απόφαση αυτή θα υποστηρίξω». Ανέφερε, ακόμα, ότι «μετά από 30 χρόνια, μία ιστορία, η οποία έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την Πελοπόννησο πρέπει επιτέλους να τελειώσει, πάντοτε προτάσσοντας τα συμφέροντα του κόσμου που εκπροσωπούμε όλοι και του θεσμού που εκπροσωπούμε ιδιαιτέρως. Σε κάθε περίπτωση, εγώ θα προσπαθήσω να συμβάλω ώστε να κινηθούμε ενωτικά».

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΟ ΕΝΩΤΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ , ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΥΓΚΙ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ? ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΕΡΝΑ ΑΜΗΝΝΝΝΝΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.