Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,ΠΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ !!!!!

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΤΗΘΕΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ !!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ !!!!

ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ......
ΑΥΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.....
ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ......
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΣΤΑΜΑΤΗ



Το αποκαλυπτικό πόρισμα για την περίοδο Ρουμελιώτη στον Κυνηγετικό της Τρίπολης – Και οι άνανδρες επιθέσεις από τους “γνωστούς-αγνώστους”

Αποκαλυπτικές οι διαστάσεις του πορίσματος για τα πεπραγμένα στον Κυνηγετικό Σύλλογο της Τρίπολης την περίοδο που ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και “δεξί χέρι” του Π. Τατούλη, βρισκόταν στα ηνία του. Η Γιούλη Παπαδοπούλου που παρουσίασε τα όσα αναφέρονται ως στοιχεία στο orthologika.blogspot.com μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST και αναφέρθηκε στα όσα σημειώνονται δίνοντας διαστάσεις για το όλο πλαίσιο της έκθεσης οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που δείχνει πολλά που… ενοχλούν πολλούς, ενώ παράλληλα στάθηκε και στις άνανδρες και ανοίκειες επιθέσεις από τους γνωστούς – αγνώστους “κουκουλοφόρους” του διαδικτύου, που μπροστά στις αποκαλύψεις άρχισαν να… σκούζουν.
BEST TV

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπόδικου κουκουλοφόρου και βοθρολόγου του διαδικτύου, που έχει στρατευθεί ( ΑΡΑΓΕ  ΜΕ  ΠΟΣΑ  ΑΡΓΥΡΙΑ ???? ) από τον αρχιερέα της πρώην εξουσίας και πανομοιότυπο τύπο στις ''ανώνυμες'' υβρεολογίες.....του εκτελεστή του διαδικτύου κυρ Σταμάτη.....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.