Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΞΕΦΥΓΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .....Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ !!!

ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΙΚΑ.....
ΣΠΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙ '' ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ'' !!!

ΚΑΙ.....ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ !!!!

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ !!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ Θ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ .....



Οι άλλοτε ''καλοί συνεργάτες για το καλό των πολιτών '' επιδίδονται σε μια λεκτική διελκυστίνδα δημόσια, με τον πρώην σουλτάνο του Μορέως, να ξεφεύγει προκλητικά στους χαρακτηρισμούς, μιλώντας πλέον με ύβρεις !!!

Σχετική εικόνα

Κατηγορεί ο ''άγιος'' Πέτρος για ''εταιρείες άγνωστες που κάνουν έλεγχο κτλ κτλ μη νομιμότητα των διαδικασιών και άλλα ευτράπελα πολλά.....

Αντιγράφουμε από τις δημοσιευμένες δηλώσεις του στο drt915.gr :

''Η ανευθυνότητα του κ. Νίκα δεν έχει όρια. Θέλοντας να ικανοποιήσει την προσωπική του διαστροφή που αφορά την ακύρωση ή κατ’ ελάχιστο την απαξίωση όλων των έργων που φέρουν την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη αποφάσισε να βαφτίσει όλα τα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ έργα, ως έργα που είναι στον αέρα, απειλώντας μάλιστα ότι θα τα απεντάξει από το πρόγραμμα. 
Πρόκειται για προσέγγιση που παρά της άγνοιας των ευρωπαϊκών κανονισμών, φανερώνει την προσωπική εμπάθεια με βάση την οποία λειτουργεί . 
Κυρίως όμως συνιστά ύψιστο κίνδυνο για την εξέλιξη του προγράμματος, το οποίο με τέτοιους ερασιτεχνισμούς θα εξελιχτεί στο μεγαλύτερο ναυάγιο που θα έχει γνωρίσει ποτέ η Πελοπόννησος. 
Με κουβέντες καφενέ , και που ασφαλώς δεν αρμόζουν σε θεσμικό παράγοντα, και χωρίς να έχει τον παραμικρό ενδοιασμό, ο κ. Νίκας ισχυρίστηκε ότι έργα συνολικού προϋπολογισμού 293 εκατομμυρίων ευρώ (ακριβώς το ποσό που αναλογεί σήμερα στην Πελοπόννησο) είναι «στον αέρα». Λαϊκιστής, μηδενιστής και κυρίως ψεύτης επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα, απλά και μόνο για να βγάλει το προσωπικό του απωθημένο ή να ισχυριστεί δήθεν σε έναν μήνα από σήμερα ότι ο ίδιος ως μάγος «έσωσε» τα κονδύλια για την Πελοπόννησο. Του συνιστούμε να μην κάνει τίποτε από τα δύο......''

Δεν ξεχνάμε βέβαια ποτέ, πως τόσο ο Πέτρος Τατούλης, όσο και ο διάδοχός του στον θώκο Παναγιώτης Νίκας, έχουν στο ενεργητικό τους μια ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ή μάλλον 2 ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΕΣ !!!!
Τη μια ''αποκατεστημένη'' με κάμποσα εκατομμυριάκια ευρώ και την άλλη εκεί γύρω από την ''αποκατεστημένη'' μέσα στο ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ !!!!


Ξέρουν λοιπόν να συνεργάζονται άψογα όταν ''πρέπει'' !!!


Κι επίσης δε ξεχνάμε πως :
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ''ΕΚΤΑΚΤΗ  ΑΝΑΓΚΗ '' ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ......
ΩΣΤΕ 
ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ( !!!! )
ΑΦΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΝ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ !!!

ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ???

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ....ΠΟΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.