Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ......ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ 1200 !!!! Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ !!


ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ : ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  ???

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ???

ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ.....ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ???

Ο ΛΟΓΟΣ ???
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΨΗΛΟΣ ''ΦΙΛΟΣ'' ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ???ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ???

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Στο πόρισμα του ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ, για το χρονικό διάστημα 2017 και μισό έτος 2018, αναφέρεται ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για να πληρώνεται η γραμματέας κ. Τασουλή με 400 ευρώ το μήνα......
Επίσης στο έγγραφο - ΠΟΡΙΣΜΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ αναφέρεται :''.....ο πρόεδρος ενημερώνει τα μέλη πως η γραμματέας ζήτησε και έλαβε τμηματικά το ποσό των 2070 ευρώ από το σύνολο των 2450 που είχαμε εγκρίνει για τους 7 μήνες εργασίας της στο γραφείο....'' !!!!!
Δηλαδή 2450 ευρώ για 7 μήνες.....σωστά ???

ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ???
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ???

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Από 400 ευρώ το μήνα μόνη της η γραμματέας παίρνει αύξηση ???
Κι ανεβάζει τον πήχυ στα 1200 το μήνα ???

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ???

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.....''ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ'' ??? 
ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΔΑΠΑΝΗ ''ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ'' ???
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ???ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ???

Αλήθεια, ο σύλλογος και το σημερινό Δ.Σ. που παρέλαβε αυτό το ΠΟΡΙΣΜΑ της ασυδοσίας τι σκοπεύει  να κάνει ???

Η Γ΄ΚΟΠ στην οποία υπάγεται ο Κυνηγετικός της Τρίπολης τι λέει για όλα αυτά ???

Ο πρώην πρόεδρός της, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΤΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ,
ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ή.....ΔΙΕΤΑΖΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΕΣ ???

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Έχουμε και θα δημοσιεύσουμε άμεσα, την ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ         ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....και θα δουν κι θα μάθουν όλοι, γιατί τα βάζουμε με τον δασάρχη, με το οποίο δεν έχουμε καμία προσωπική διαφορά, ούτε που τον γνωρίζουμε καν.....αλλά τον προκαλούμε ως ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ να πράξει κατά τις οδηγίες του υπουργείου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.