Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!! Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΑΠΛΑ......ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 2017 !!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΗ ΧΑΘΕΙ....

Η ''ΑΡΠΑΧΤΗ'' ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.....ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ''ΑΦΕΛΗ'' ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΩΝ !!!!

Η ''ΑΡΠΑΧΤΗ'' ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ'' ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟΥ Ή ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ  !!!!

Η ''ΑΡΠΑΧΤΗ'' ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ???

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ.....ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???



ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ''ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ'' ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ???

ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ???

ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ???




Μάλλον λόγω των θερμών εναγκαλισμών με το σόϊ του καλού προστάτη τους , ένοιωθε η κυρία ασφαλής τόσο, και σίγουρη - ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Σ.- για το απυρόβλητο των πεπραγμένων τους  εκεί που γίνονταν τα μαγειρέματα των βιβλίων του ΤΑΜΕΙΟΥ του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕΛΩΝ, των βιβλίων ΕΣΟΔΩΝ  ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ .....ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ κτλ κτλ......
 Μάλλον πολλή Τατουλίλα είχαν οσφρηστεί και σιγουρευτεί πως τους προστατεύει......και δεν έδιναν δεκαράκι τσακιστό για την τήρηση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, στην διαχείριση του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ, ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟΥ 2017 ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ   Γ' ΚΟΠ .....
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ !!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ???

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ, ΟΣΑ ΕΙΔΕ ΚΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ???


   
Χοροί, λαχνοί, εισφορές, δωρεές, επιχορηγήσεις, ενισχύσεις, άδειες....ΠΑΚΤΩΛΟΙ χρημάτων ψάχνονται να βρεθούν ΠΟΥ επενδύθηκαν !!!! 
Και για ΠΟΙΟ σκοπό !!!
ΦΙΛΟΘΗΡΑΜΑΤΙΚΟ......ΑΡΑΓΕ ???
Τι έγιναν τα τόσα πολλά λεφτά που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ???


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΔΑΣΑΡΧΩΝ ''ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ'' ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΟΔΕΜΕΝΑ ΠΟΣΑ......ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΩΣ ΕΞΟΔΑ ΟΙ ....ΕΛΕΓΚΤΕΣ ???

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ???

ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ???
ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ???
ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ???
ΑΓΟΡΕΣ ΣΠΟΡΩΝ......ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Σ.Ε. ???
ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ volkswagen ???

ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ''ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ'' ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ???





Οι παροιμιώδεις χοροί του Κ.Σ. Τρίπολης, με τον τόσο κόσμο, δεν απέφεραν τίποτα στα ταμεία, σύμφωνα με τους......απολογισμούς ( του 2017 !!!) που τους καταπίνει αμάσητους ο κύριος   ΔΑΣΑΡΧΗΣ στο ΠΟΡΙΣΜΑ που υπογράφουν 2 ΔΑΣΑΡΧΕΣ! και μια υπάλληλος Οικονομικού της.....περιφέρειας του ΤΑΤΟΥΛΗ !!
Ενώ από το ΠΟΡΙΣΜΑ προκύπτουν απίστευτες ΑΡΠΑΧΤΕΣ και εξαφανισμός δεκάδων χιλιάδων ευρώ ''ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΣΤΑΤΙΚΑ'' που το διαπιστώνουν οι ελεγκτές αλλά ΔΕΝ τα πιστώνουν στο συνολικό χρέος της ή του ''αρμόδιου'' που έκανε το γενικό κουμάντο εκεί μέσα...... κανένας δεν αισθάνεται την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο των ΚΥΝΗΓΩΝ που τους έκανε νοματαίους, να πάει το ΠΟΡΙΣΜΑ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ για τα περεταίρω ???



ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ....ΕΛΕΓΚΤΕΣ ?????
ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ???


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ??????

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ......ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ......''ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ'' ????

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ...ΕΛΕΓΚΤΕΣ ????





Η...ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.....ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ......ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΣΘΟ ΟΣΟ ΗΘΕΛΕ, ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ  ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΙΚΑ !!!!!!!!!!

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ???
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΣΟ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ???


Μπορεί όμως η λεβέντισα με την περισσή αλαζονεία να στέλνει μηνύματα της υποκουλτούρας και του τρόμου της για τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ μας, μέσα από ποταπές αναρτήσεις της  στο φ/β, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΤΟΥΛΑΙΪΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ''ΕΜΜΕΣΩΝ'' ΥΒΡΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ......και να παριστάνει την ανέμελη ''παιδούλα'' που συνεχώς γελάει με τους άλλους ???
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ.....

Η δημόσια ανάρτηση ήταν :


Απολαύστε την κατάντια - μήνυμα και προειδοποίηση της υπογράφουσας την ανάρτηση με τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣστο φ/β,από την
''γελαστή παιδούλα'' για το επικείμενο άρθρο με το ΠΟΡΙΣΜΑ που την ΚΑΙΕΙ:



Πόσο πιο χαμηλά να πέσει κανείς πια !!!

ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ !!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΗΣ......




ΑΧ ΑΡΧΙΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ ΜΟΥ.......Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ  ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ......
ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΕΓΚΑΙΡΩΣ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.