Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!! ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ''ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ'' ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ !!!

ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΞΙ Ο κ ΦΡΑΓΚΕΑΣ.....ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !!!
ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ''ΕΛΕΓΞΕΙ'' ΤΗ ΝΕΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ???

ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΟΛΟΙ !!!!



Τα έχουμε ξαναγράψει του Πέτρου, πως παραβλέπει τη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και κάνει ό,τι του λέει το μυαλό του, το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ επομένως ΚΑΙ οι αρχές πως ΞΕΡΟΥΜΕ τις παρανομίες που γίνονται στις υποψηφιότητες......αλλά δεν βλέπουμε να γίνεται καμία κίνηση προς άρση τω αυθαιρεσιών του σουλτάνου....
http://orthologika.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Αντίθετα ο κ. ΦΡΑΓΚΕΑΣ έχει αναλάβει νέα εργολαβία το  2019 (ΑΔΑ : 63Φ27Λ1-ΠΑΔ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ) με την εταιρεία του ΤΑΧΙ ΚΟΜΠΑΝΙ , από τη Περιφέρεια, τη έχει εγκρίνει στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ η κυρία ΝΤΙΝΑ (!!!!!) - τσιφλίκι της γαρ .....και τη έχουν στείλει για έγκριση στον ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ !!!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ???
ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ......ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ???

Ακόμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ υποψηφιοτήτων, του καταγγέλλουν και άλλα από την ΚΑΛΑΜΑΤΑ :
Κώλυμα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστο, υπάρχει για τους : Αργυράκη Ιωάννη (Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α. η οποία αποτελεί Ν.Π.Ι.Δ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου) και Ρέκκα Θεοχάρη (Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α. η οποία αποτελεί Ν.Π.Ι.Δ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου),

Διότι οι συγκεκριμένοι δεν είναι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης ή δεν έχουν εκλεγεί στα ανωτέρω αξιώματα, στις περιφέρειες στα διοικητικά όρια των οποίων εκτεινόταν η αρμοδιότητά τους, μέσα στο δεκαοκτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών.



ΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ???
ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ???

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ......Ο ''ΛΑΟΦΙΛΗΣ'' ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.