Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ''ΕΓΙΝΕ'' ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ !!! ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ.....ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ !!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ......ΑΡΑ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ν.Δ. !!!!

Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ 2014 ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ .....ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ !!!

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ 2 ΣΤ 2 ....ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η Ν.Δ. !!!

ΑΡΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΩΣ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ  ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΝΙΚΑ !!!!!

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΡΑΞΕ ΠΑΝΤΑ !!! 
ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΙΚΑ !!!

Η Ν.Δ. ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ .....ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΥΣ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΦΤΟ

Στην αγωνία τους να κερδίσουν το θρόνο του δήμου, ακόμα και με ανίερες συμμαχίες, οι υποψήφιοι που πρόσκεινται στην δεξιά παράταξη της Ν.Δ. και οι υποστηρικτές τους, ''τα έχουν παίξει'' τελείως !!!
Ανακοινωσε στήριξη στον ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ σήμερα δημόσια ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ !!!
Καλά θα ήταν ως εδώ, αν δεν είχαμε τα παρατράγουδα των δικών του τοποθετήσεων πριν μερικά χρόνια καθώς και τις πολιτικές του πεποιθήσεις που πόρρω απέχουν από τη Ν.Δ. της οποίας είναι υποψήφιος με ΧΡΙΣΜΑ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ !!!

Διαβάστε τι έλεγε το 2014 ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ για τις εκλογές του β' γύρου και τις.....υποδείξεις στους πολίτες :
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/21374-tsiamoylos-einai-adianoito-to-2014-na-ypodeiknyoume-stous-polites-ti-na-psifisoun-sto-v-gyro.html



Αναρωτιόμαστε λοιπόν και δικαίως τι συνέβη σε αυτές τις εκλογές και ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ προδίδει τις αρχές του, την ''ξεκάθαρη θέση του'' και τις  ''καινοτόμες προτάσεις του'' και ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ την ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ'' ????
Αυτά δηλαδή που θεωρούσε ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ να συμβαίνουν στον β' γύρο των εκλογών το 2014,  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΞΗ ???

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ???
Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Ή ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ???

Μήπως τελικά πρέπει να ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΩΝ, από την συμπαιγνία των πρωτεργατών της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ   
και να οδεύσουν κατά τον ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ που έχει και ξεκάθαρες θέσεις για το ΔΗΜΟ αλλά κυρίως δεν παίζει  υπόγεια παιχνίδια συμμαχιών περίεργων ???


Πέραν των άλλων ο κ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ πρέπει να πει δημόσια και στους ψηφοφόρους του, πως ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για τον Δήμο Τρίπολης, αφού ΚΑΙ σήμερα ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ζήτησε να στηριχτεί και στο δήμο και στην περιφέρεια ο χρισματούχος της και ο κ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !!! 
Για να δούμε τελικά πόσοι θα του μείνουν και θα τον υπακούσουν.
Εκτός κι αν κάνει ντρίπλες πολιτικά επικοινωνιακές, τώρα που βλέπει πως ανέβηκαν τα ποσοστά της Ν.Δ. στην Ευρωβουλή......

ΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ''ΚΟΥΜΠΑΡΟ'' ΠΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ???

Ετσι λοιπόν ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ !!!

ΑΦΟΥ
Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ν.Δ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΙΚΑ....ΑΡΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

Το μόνο κρίμα κι άδικο για το ΠΕΤΡΟ , είναι που του έχει βάλει τον αδερφό του ΜΙΧΑΛΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ, στη θεση του ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!!
Και δεν θα εισπράξει ''πολιτικά'' το ευχαριστώ του.....

ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΕΛΙΚΑ.....ΝΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ !!!

Αφού στο ΣΚΑΪ δήλωσε χθες το πρωί, πως ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ν.Δ. ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Ούτε τον εαυτό του δεν θ ψηφίσει ο Πέτρος, αφού Ο ΝΙΚΑΣ είναι το εκλεκτό στέλεχος που πήρε χρίσμα από τη Ν.Δ. για την Περιφέρεια ???

Όσο για τους ψηφοφόρους του Τατούλη, τους ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΤΕΣ ΛΕΜΕ, αφού τον ''φτύνουν'' πολιτικά οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και δημόσια....θα πρέπει να ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ στον δήμο ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ....

ΝΙΚΑΣ - ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ !!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.