Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ κ. ΔΕΔΕ : ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ''ΕΤΑΙΡΟΣ'' ΣΑΣ ''ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ'' ??? ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ή ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ??? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ??? ΓΙΑ ΣΑΣ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ???

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ???
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ''ΦΙΛΟΥ''  ???

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ???


Ο εκλεκτός ''οικολόγος'' του κυρίου ΔΕΔΕ , φιγουράρει ακόμα ΚΑΙ σήμερα, τώρα που γράφεται το άρθρο( κάτω δεξιά στη φωτογραφία αναγράφεται η ΩΡΑ και ημερομηνία της αντιγραφής της προβολής ), στην ιστοσελίδα και στο δημόσιο προφίλ στο F/B της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ως υποψήφιος  για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!


Αναρωτιόμαστε ο κ. ΔΕΔΕΣ δεν το γνωρίζει ???
Δεν το ήξερε ή δεν το έμαθε ποτέ ???
Τώρα που το μαθαίνει από εμάς τι προτίθεται να πράξει ??? 

Πιστεύουμε πως οι νομικοί του σύμβουλοι, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, πως κανένας δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα υποψήφιος σε 2 περιφέρειες  ούτε σε 2 δήμους, ούτε σε  δήμο και περιφέρεια μαζί οπουδήποτε.....
Κι όμως ο κ ΔΕΔΕΣ έχει ήδη κάνει καμπάνια, με τον ''οικολόγο'' παντός καιρού....( https://newsmessinia.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html )


Τα ανωτέρω, δεν αποτελούν μομφή κατά του κυβερνητικού - πλην......''ανεξαρτήτου'' - υποψηφίου, αλλά σαφή προειδοποίησή του, για τη πιθανή του εμπλοκή σε νομικά όσο και ηθικά ζητήματα υποψηφιοτήτων, χωρίς την θέλησή του ή εκ παραδρομής (!!!) κι επειδή επιθυμούμε διακαώς, μια ΙΣΟΤΙΜΗ και ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΩΝ, εκλογική αναμέτρηση για όλους μας, στις κάλπες, σε 3 εβδομάδες !!!

Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ ΔΕΔΕ, κυβερνητικό παράγοντα και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, πως : 
για να πείσει τους πολίτες της Πελοποννήσου, για την ''Οικολογική Κίνηση'' της οποίας υποτίθεται πως ηγείται ο εταίρος του, θα πρέπει να δημοσιεύσει κάποιο επίσημο έγγραφο, που να αποδεικνύει πως η συγκεκριμένη ''ΚΙΝΗΣΗ'' είναι υπαρκτή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ......
Αλλιώς μιλάμε για φούμαρα που ενδεχομένως αποβούν μοιραία, αν υποθέσουμε πως κάποια - όντως υπαρκτή ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ παρέα, κίνηση, κόμμα ή άλλο τι - προβεί σε νομικές διεκδικήσεις καπηλείας της ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ''ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ'' .....

Για των λόγων μας την αλήθεια και την τεκμηρίωση των ενστάσεών μας προς τον κ ΔΕΔΕ και τον εταίρο του, δίνουμε μερικά ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, περί της ευκολίας της κατάχρησης του όρου, από τον εταίρο του, σε διάφορα μέσα ΚΑΙ κοινωνικής δικτύωσης, που αποκαλύπτουν πως όχι μόνο δεν υπάρχει ''κόσμος'' πίσω του...αλλά όλο το...''οικολογικό'' εγχείρημα, είναι ''ενός ανδρός αρχή'' !!!
Μιλάμε φυσικά για το ''ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ'' στο οποίο αναφέρεται συχνά πυκνά, ο πολιτικός εταίρος του κ. ΔΕΔΕ, στο προφίλ του δικτύου αναφέρει πως είναι σύμπραξη ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ενώ στα ΜΕΛΗ του ΔΙΚΤΥΟΥ.....αναφέρεται ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ !!!
Πολύ έξυπνο όντως το εφεύρημα, αλλά τόσο αποκαλυπτικό !!!



Το πλέον τραγελαφικό για το ''αντίπαλο'' του ΤΑΤΟΥΛΗ, στη περιφέρεια Πελοποννήσου .....αλλά και για τον εκλεκτό του πολιτικό εταίρο, είναι η αγαστή συνεργασία του δεύτερου με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, τον ΤΑΤΟΥΛΗ και την ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. αφού η επίσημη ενασχόλησή του, τον τελευταίο καιρό, είναι η διάνοιξη των ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ, 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''PARNONAS TREIL'' 
ΠΟΥ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ''ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.'' ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ....
ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ κ ΜΠΕΡΕΤΣΟ !!!
 Το δείχνει άλλωστε και μόνος του ο κ ΣΟΥΚΑΡΑΣ, στο.....''ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ'' που είπαμε πως το αποτελεί αυτός και Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ !!!




Για την εργασία του για λογαριασμό του ΤΑΤΟΥΛΗ, στο PΑRNONAS TREIL, ο συγκεκριμένος υποψήφιος, έχει κάνει ο ίδιος δηλώσεις στην υπογράφουσα το άρθρο, οι οποίες ήσαν και ένας εκ των λόγων που παραιτήθηκε από την υποψηφιότητα της ως επικεφαλής του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού διεπίστωσε, πως επιχειρούσε αντιπαλότητα στον ΤΑΤΟΥΛΗ με άτομα που ο ΠΕΤΡΟΣ είχε προσλάβει επ΄ αμοιβή και δούλευαν για λογαριασμό του ( εμφανιζόταν ως κομματάρχης του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ για την ΛΑΚΩΝΙΑ, ο κύριος ''οικολόγος'' βλέπετε )!!!!
Κι ας ΜΗ προκληθούμε για περισσότερες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ επί του παρόντος !!!
Εν κατακλείδι ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ κ. ΔΕΔΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ :


- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ''  ΤΟΥ Π. ΣΟΥΚΑΡΑ ??? 
ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ??? 
ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ??? 
ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ !!!

- ΠΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Η....ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΣΟΥΚΑΡΑ ??? 
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ???  
ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ !!!

- ΓΙΑΤΙ Ο Π. ΣΟΥΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ''ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ??? 
ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ??? 
ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ !!!

- ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Οκ. ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ??? 
ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ???



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.