Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ....ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟΣΚΩΝ !!!

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ  ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ !!!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΟ ΒΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ !!!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ''ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ'' ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ !!!

Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ....''ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ'' ΑΡΑΓΕ ??? 

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ???

ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ???

ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΑΔΙΠΛΩΣΗ....ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ???

ΒΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!



ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας, μας έβαλε σε σκέψεις με τη ανάρτησή του που δημοσιεύουμε και που την είδαμε να φιγουράρει στα τοπικά ΜΜΕ στο άστραμμα....

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ???
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΟΧΙ ???
Ή ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ .....ΠΟΛΊΤΙΚΕΣ ???

ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ή ΥΠΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ???

ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ???
Ή
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ???


''Ο χρήστης Βαγγέλης Γιαννακούρας είναι με τους Vaggelis Giannakouras και ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ στην πόλη Βάστα, Αρκαδίας.
1 ώρα
Το Δημόσιο και οι υπηρεσίες του αυτή τη φορά εξάντλησαν την αυστηρότητά τους και έδειξαν το σκληρό πρόσωπό τους σε έναν άνθρωπο της υπαίθρου, σε έναν άνθρωπο που παλεύει να ζήσει την οικογένειά του σε ένα χωριό της Αρκαδίας.
Διευκρινίζοντας εξαρχής πως όλοι πρέπει να τηρούμε την νομιμότητα, οφείλω να πω πως με προβλημάτισε ιδιαίτερα η περίπτωση του εν λόγω ανθρώπου και για αυτό θέλησα να μοιραστώ μαζί σας το όλο θέμα, θεωρώντας πως αυτό είναι και το σωστό.
Το θέμα γνωστοποιήθηκε σε μένα και στον συνάδελφο Γιώργο Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια επίσκεψής μας στην Βάστα για ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.
Η Πολεοδομία επέβαλλε πρόστιμο ύψους 240 χιλιάδων ευρώ σε κτηνοτρόφο για παράνομο ποιμνιοστάσιο, έξω από το χωριό Βάστα Μεγαλόπολης.
Σε ένα ποιμνιοστάσιο, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά στη "μέση του πουθενά" και κατασκευασμένο με τσίγκους, τους οποίους δεν αγόρασε ο κτηνοτρόφος, αλλά του προσφέρθηκαν από εταιρεία αναψυκτικών.
Το πρόστιμο είναι βέβαιο πως δεν μπορεί να πληρωθεί από τον κτηνοτρόφο και θεωρώ πως πρέπει να βρεθεί λύση και να πληρωθεί ένα συμβολικό ποσό και να γίνουν και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την νομιμοποίηση του ποιμνιοστασίου (κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εξαρχής και σε αυτό δεν αντιλέγει κανείς).
Έχω πει πολλές φορές πως οι άνθρωποι τη υπαίθρου, οι άνθρωποι της παραγωγής, οι άνθρωποι που μένουν στον τόπο τους και στα χωριά μας, είναι αυτοί που θα μας βγάλουν από την κρίση. Δεν πρέπει λοιπόν να είμαστε εμπόδιο στην προσπάθειά τους και δεν πρέπει να αποτρέπουμε και νέους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο τους...
Με τέτοιες πρακτικές δεν βοηθούμε στην διατήρηση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής και σιγά-σιγά δεν θα μείνει κανένας να ασχολείται με αυτόν τον τομέα.
Άλλωστε υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το Κράτος όχι μόνο δεν τήρησε την νομιμότητα, αλλά αντίθετα έκανε "τα στραβά μάτια" και μάλιστα σε ανθρώπους που μπορούσαν να πληρώσουν πρόστιμα αντίστοιχου ύψους ή και μεγαλύτερου, αλλά για λόγους που όλοι μας εικάζουμε δεν τους επιβλήθηκαν ποτέ.
Ας ελπίσουμε, και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ και εγώ, οι υπηρεσίες να επανεξετάσουν την συγκεκριμένη περίπτωση και να βρεθεί μία πιο ανθρώπινη λύση.
Δείτε και την σελίδα μου στο fb και πατήστε "Μου αρέσει" στον
παρακάτω σύνδεσμο........''

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ....ΜΑΝΤΡΙ.....''ΜΕ ΤΣΙΓΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ'' ....ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΤΑ ( η μέση το πουθενά εννοούμε !!!)




''Παλιοτσίγκους'' δεν τη λες βέβαια αυτή την κατασκευή ούτε και ''τίποτα ιδιαίτερο''......
Όλοι μας έχουμε συναντήσει μαντριά, στη μέση του πουθενά και ξέρουμε πως είναι.....
ΑΛΛΑ
Το θέμα μας δε είναι  κατασκευή, ούτε το πρόστιμό της, για το οποίο δε αμφιβάλλουμε πως έχει υπολογιστεί σωστά από τους υπαλλήλους της ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ.
Το θέμα μας είναι ο ντόρος που κάνει ο αντιπεριφερειάρχης, συνεπικουρούμενος και από τον πρώην αρχικυνηγό κ. Ρουμελιώτη.....(που κι αυτός ''ξυνίστηκε'' κι εξαπέλυε μύδρους κατά πολεοδομικού προστίμου της ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΡΑΓΚΑΣ του) δηλώνοντας μεν υπέρμαχος της ''νομιμότητας''
ΑΛΛΑ
διαμαρτυρόμενος δημόσια επίσης για το πρόστιμο του βοσκού......
και
την απανθρωπιά της ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ!!!
Τελικά,η ψηφοθηρία και τα τεχνασματά της, έκαναν τον αντιπεριφερειάρχη να υιοθετήσει την αλησμόνητη ατάκα '' ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ '' 
ή
κατά το Καφαβικό «Είπεν ο Μυρτίας, Σύρος σπουδαστής στην Αλεξάνδρεια, ...εν μέρει εθνικός κι εν μέρει χριστιανίζων» !!!

Ρωτάμε δημόσια τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας :

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ???

ΑΝ ΝΑΙ
Γιατί δεν κάνει το ίδιο με τα πρόστιμα που ρίχνει ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ για τα σκουπίδια και τα πληρώνουμε όλοι εμείς οι χαζοί πολίτες ???

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ???
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ???
ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ???

Δηλαδή όποιος είναι ψηφοφόρος του  ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ έχει ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τις...υπηρεσίες ???
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ??? 

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

Κι επειδή δε μας αρέσει να αφήνουμε μισή την έρευνα, δημοσιεύουμε τους πίνακες  των ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ όπως ισχύουν σήμερα !!!!

http://hania.news/2018/01/18/%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CE%B8%CE%B1/

Όπου βλεπουμε ακριβώς το τρόπο υπολογισμού που είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων ......
ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΠΕΡΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ???
Ή
ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.