Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

250.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ....ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ ΠΕΔ κ. Δ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ !!!






Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ ΠΕΔ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ
ΕΔΩΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ 250.000,00 ΕΥΡΩ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !!!

250.000 ευρω για ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Υπεγράφη  η  σύμβαση κατασκευής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δήμου Πύλου - Νέστορος» μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της εταιρείας  
Β.ΤΑΤΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. «ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ», Βασίλη και Χρισταλένης  Τατούλη, προϋπολογισμού  250.000 ευρώ.
«Η  αναβάθμιση του οδικού δικτύου και η  ασφάλεια του, ήταν και παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής», δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης :
«Πρόκειται να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις στα οδικά δίκτυα των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου.
Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση των φθορών σε τμήματα που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και εγκυμονούν κινδύνους. Η προσπάθεια,  να έχει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος επαρκείς υποδομές και υπηρεσίες είναι συνεχής».
ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ :
ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ .....

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑ ΘΑ ''ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ'' ΑΠΟ ΤΗ ΕΤΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ '' ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. (http://www.inr.gr/?p=pco&c=4825#)
ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ....ΕΡΓΟΥ ??? 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.