Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΣΑΝΕ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ !!! Η ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ !!! ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ???

ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ,
ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΥΡΓΟΥ !!!!!!

ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ( ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ) ΜΕ ΠΟΛΛΆ ΤΡΟΧΑΊΑ
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ !!!

ΤΖΑΜΠΑ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΑΚΟΥΡΑΣ !!!

Οι φωτογραφίες είναι του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΝΤΗ τραβηγμένες σήμερα 19-2-2019


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ''ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ'' ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΥΡΓΟΥ......ΣΤΗ ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ.....

Έδεσαν με σχοινί τα σίδερα !!!
 Εκεί ακριβώς που ο αντιπεριφερειάρχης ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ, όταν πήγε με τις κάμερες,μετά το τροχαίο στις αρχές του χρόνου, έκανε εξαγγελίες για επισκευές, φώτα και άλλα πολλά !!!





ΟΜΩΣ
2 ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά, που είχε γίνει το τροχαίο, ο ατιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, πήγε στο σημείο, με τις κάμερες κατά πόδας, πάντα και έκανε και βαρυσήμαντες δηλώσεις για άμεση αποκατάσταση, για φώτα και για προστασία των οδηγών !!!
Διαβάστε εδώ : http://www.arcadianews.gr/node/14359
ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ Φ/Β !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'' Επίσκεψη πραγματοποίησε στην Καμενίτσα ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος το πρόβλημα ολισθηρότητας του οδοστρώματος που υπάρχει στο σημείο και στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί πολλά τροχαία ατυχήματα.
Αυτά έγραψε στην σελίδα του στο facebook σε χθεσινή του ανάρτηση!
Αυτοψία μαζί με μηχανικούς της Περιφέρειας -ΠΕ Αρκαδίας στο ύψος της Καμενίτσας, στον ΕΟ Τρίπολης-Πύργου, εκεί που το τελευταίο διάστημα, λόγω ολισθηρότητας συμβαίνουν πολλά τροχαία ατυχήματα.
Από την πρώτη στιγμή ενεργήσαμε και τοποθετήσαμε κώνους για ενημέρωση των οδηγών, ώστε να μειώνουν ταχύτητα και να έχουν αυξημένη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο. Επίσης ζητήσαμε από την Πυροσβεστική να πλύνει το οδόστρωμα.
Σήμερα τοποθετήθηκε και φωτεινή σήμανση για να ενημερώνονται περισσότερο οι οδηγοί, ενώ αύριο, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, θα μπουν νέες μπάρες, αφού οι παλιές καταστράφηκαν από τα ατυχήματα.
Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ασφάλεια των οδηγών, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και μείωση της ταχύτητας, κυρίως αυτές τις μέρες που οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες.''
ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΚΕΙΝΟΙ ''ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ'' ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ???

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ???

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ .......



Αν γινόταν η ΑΣΚΗΣΗ της πολιτικής στο F/B θ ήμασταν όλοι πρωθυπουργοί αντιπεριφερειάρχα μου !!! 
Μπορεί και πλανητάρχες !!!
Για κατεβείτε από το κάλαμο της εξουσίας και φτιάξτε καμιά μπάρα, γιατί αν - Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ - φύγει άλλο αμάξι, θα θρηνήσουμε νεκρούς και θα υπάρχουν αυτουργοί....

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.