Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ???

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ !!!

Ή ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΟΙ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ'' ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ....
Ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ .....

Σχετική εικόνα

Δεν ξέρουμε - ή καλύτερα δεν θέλουμε να γράψουμε πως ξέρουμε - ποια καλόπαιδα της ''επικοινωνίας'' έχουν πάλι διπλαρώσει τον δήμαρχο Τρίπολης και τον προωθούν πολιτικά.....παντού !!!
Μετά την ''στήριξη'' από ΣΥΡΙΖΑ (Παπαζαχαρία ) και ΚΙΝ.ΑΛ, που του δίνει αέρα ...ΟΧΙ όμως και ποσοστά επιτυχίας στιςν επόμενες εκλογές, μαθαίνουμε πως ετοιμαζεται να κατέλθει σήμερα, αεράτος και ετοιμοπόλεμος, ως πρώτος δημότης της πόλης, στην συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα έρεθι και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!
Τώρα τι λόγο έχει να παρευρεθεί ο ΣυριζοΠασόκος Παυλής, στον Κούλη.....αυτό μόνον ο ίδιος το ξέρει και οι συμβουλάτορές του.....
Για τους οποίους κανένας δεν αναφέρει, ΠΟΥ σπούδασαν το άθλημα στο οποίο επιδίδονται σε κάθε περίοδο εκλογών, ,με χρυσές απολαβές και αίγλη εκατό καρδιναλίων, ΧΩΡΙΣ ούτε ένα πτυχίο, ούτε εμπειρία στο χώρο, πλην αυτής του διάττοντα αστέρα....
Είδατε τι συμβαίνει, όταν ένας βολευτής, σε έχει στο team του και όταν έχεις χρησιμοποιήσει το άπαν σύμπαν, για να βρεθείς από εργαζόμενος σε παρακλάδι της Υγείας......στα ΜΜΕ κάνοντας και καριέρα ΄΄επικοινωνιολόγου΄΄ αδρά αμειβόμενου ???
Νόμιμα δεν ξέρουμε αν είναι ''αμειβόμενοι''.....για να λέμε και του στραβού το δίκιο....
Να δολυμε λοιπόν τον ΠΑΥΛΗ σήμερα στον Κούλη και μετά ας γραφούν τα πιο συγκλονιστικά ανέκδοτα....
Απ΄ ό,τι έχει πέσει στην αντίληψή μας , αυτό το γνωρίζουν και οι Νεοπδημοκράτες και τον περιμένουν για .....χαβαλέ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.