Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΚΗΡΥΞΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ .....ΟΙ ''ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ'' ΤΟΥ !!! ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΑΡΑΓΕ ???

ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΉΣΕΙ Η ....ΕΚΠΤΩΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ???

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΤΟ ΒΡΑΔΥ........

Το έργο αυτό, το ανέλαβε με εργολαβικό συμφωνητικό, κατόπιν δημοπρασίας (!!!!) και με έκπτωση 52% ο αδερφός του σουλτάνου του Μορέως, τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ ο προηγούμενος εργολάβος τον είχε τελειώσει και παραδώσει τον Μάϊο του 2013 !!!!

http://orthologika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_4.html

Από την ανάληψη του έργου και επί ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ , η εταιρεία της οικογένειας του σουλτάνου του Μορέως, δεν έχει ρίξει, ούτε ένα πόντο ασφάλτου στο οδόστρωμα.........και σέρνεται το έργο από παράταση σε παράταση, με αιτιολογίες του ποδαριού, αν δεν είναι κάποτε εμπαιγμός της αυτοδιοίκησης.......
Παρ΄ όλες τις καταγγελίες που ΜΟΝΟ εμείς έχουμε κάνει για το έργο, κανένας δεν έχει συγκινηθεί, να κάνει ένα ρεπορτάζ στο δρόμο, να βγάλει μια ''συνέντευξη''  του εργολάβου.......να γράψει κάτι σχετικό τέλος πάντων !!!
ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....

Σήμερα, μετά από όλες τις δημοσιεύσεις μας για το έργο - φάντασμα, που ΞΑΝΑ δημοπρατήθηκε για την αγία οικογένεια, ενώ είχε ΞΑΝΑ κατασκευαστεί .......σας φέρνουμε πάλι σε αποκλειστικότητα, την ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ Β. ΤΑΤΟΥΛΗ, από το συγκεκριμένο έργο......και από άλλα πολλά .....



Αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, πως στις 05/07/2017 με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 174287/40294, Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών 'Εργων Π.Ε. Αρκαδίας .......δια του αντ΄ αυτού κ. ΗΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, κηρυξε ΕΚΠΤΩΤΟ τον αδερφό του σουλτάνου, για το έργο του δρόμου ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ.......
Και για την ενέργεια αυτή , ο κύριος ΚΑΣΤΑΤ των ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ........κατέθεσε ΕΝΣΤΑΣΗ !!!
Στις 25-07-2017 !!!

Αναμένουμε τώρα την συνέχεια του έργου........όχι φυσικά του δρόμου, αλλά της ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ........ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.......ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ !!!

Μέχρι να δει ΦΩΣ η κατασκευή του δρόμου ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ......'έχουμε πολύ δρόμο......
Και είμαστε σίγουροι, πως η ευφάνταστη ευρηματικότητα των ''υπηρεσιακών παραγόντων''  όσο και της αυτοδιοικητικής αρχής του σουλτανάτου, θα βρουν τρόπους να δώσουν νέες παρατάσεις και παραχωρήσεις στον αδερφό του ''αδερφού'' ........
Τελούμε εν αναμονή πληροφοριών και ενεργειών των αρμοδίων οργάνων......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.