Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ.........ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ !!!

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΕΠΙΡΩΣΗ



ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ, ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.......
ΑΛΛΑ
ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ.....ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ !!!!!!!!!!!




Την σημερινή φιέστα καταγγέλλει η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που δεν θα συμμετάσχει σε ένδειξη διαμαρτυρίας .

«Είναι πρόκληση σε μια Περιφερειακή Ενότητα όπως η Λακωνία, που δοκιμάζεται έντονα από την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων που στηρίζει και η Περιφέρεια, να οργανώνονται φιέστες με «άρτο και θεάματα».
Αρνήθηκαν να δώσουν ένα ευρώ για ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές πρόπερσι στη Νεάπολη, φέτος στη Μάνη.
Δίνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε δρόμους που βυθίζονται (παράκαμψη Βουτιάνων – Μακρυνάρα) σε έργα που δεν ολοκλήρωσαν οι εργολάβοι και εισέπραξαν εκατομμύρια (Σκούρα – Πυρί…) στους ανεμογεννητριάδες και φωτοβολταϊκούς, το ζεστό χρήμα ρέει συνέχεια.
Ψηφίζουν θετικά για τεράστια αιολικά και φωτοβολταϊκά Βιομηχανικά συγκροτήματα στη Λακωνία, που καταστρέφουν τη Μάνη και τη χερσόνησο του Μαλέα.
Ευθύνονται για την κατάρρευση του προγράμματος δακοκτονίας (πέρυσι και φέτος) για την ανύπαρκτη κουνουποκτονία και ας διατίθενται 10 εκατομμύρια ευρώ.
Διαθέτουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να πιάνουν κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Γυθείου, για μαρίνες να δένουν τα γιοτ των σκαφάτων, για τους tour operators για την καπιταλιστική ανάπτυξη στον τουρισμό που καταστρέφει τους μικρούς επαγγελματίες (μικρά ξενοδοχεία – ενοικιαζόμενα δωμάτια – καταστήματα στην εστίαση κ.λπ.)
Ενώ ευθύνονται για όλα αυτά, έχουν το θράσος να οργανώνουν και τέτοιες φιέστες.
Οι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν θα τους νομιμοποιήσουμε, δεν θα συμμετέχουμε σε αυτή την παρωδία – συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Γύθειο.
Καλούμε τα πλατιά λαϊκά στρώματα να τους γυρίσουν την πλάτη.
Να οργανώσουν την πάλη τους και να υπερασπιστούν το δίκιο τους».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.


Η.......ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ :

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Μάνης και τη Διαχειριστική Αρχή της  Περιφέρειας Πελοποννήσου σας προσκαλεί  στα εγκαίνια του έργου της επέκτασης του λιμένα Γυθείου την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:00.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Εμείς θα αναλύσουμε το ''ΕΡΓΟ'' οικονομικά αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά του......σε αμέσως επόμενο άρθρο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.