Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!!

ΤΑΧΑ.......ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ''ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ''  ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!
ΤΑΧΑ......ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.......
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.......
ΚΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.......
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ........ΟΛΟΥΣ.......
ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ''ΑΡΜΟΔΙΟΙ'' ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ......

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ???
ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ???


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ''ΠΛΑΚΑΣ'' ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 (ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ. ) !!!!!!!!!!!

Σε όλο το μήκος του δρόμου, από ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ μέχρι ΚΑΙ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, δεν έχει γίνει ούτε μια εργασία συντήρησης, δεν έχει πέσει ούτε ένα λιθαράκι, δεν έχει τοποθετηθεί ούτε ένα τετραγωνικό ασφάλτου.........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Θυμίζουμε πως ο δρόμος αυτός είχε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ με άλλον κατασκευαστή, από τον ΜΑΪΟ του 2013 και ΞΑΝΑ προκηρύχθηκε ως έργο μόνο το Τμήμα ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ, για να έχει τρόπο να μας δουλεύει η εταιρεία του αδερφού και των παιδιών του........''αδερφού''  ΠΕΤΡΟΥ !!!

http://orthologika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_10.html

Εδώ και αρκετό καιρό και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ αναδεικνύουμε το ΦΙΑΣΚΟ στο δρόμο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ, που έχει καταντήσει της ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ........
ΑΛΛΑ
Αποτελεί και έναν ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ πλέον, δρόμο, για τους κατοίκους της περιοχής, αφού ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ συντηρήθηκε καθόλου το οδόστρωμα........ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ......από τα υποτιθέμενα έργα στήλωσης της στροφής και του εδάφους......

Και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ( ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ 2-8-2017 ) :







Εν τω μεταξύ, οι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, που έχουν και την απόλυτη ευθύνη, για το χάλι που διαιωνίζεται εκεί στην ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ.......έχουν ''αποφασίσει'' -ΛΕΝΕ- να κηρύξουν ΕΚΠΤΩΤΟ τον αδερφό του ''αδερφού''  Πέτρου, και την εταιρεία του, από την εργολαβία !!!
Αυτό το παραμύθι, το ακούμε στις Οικονομικές Επιτροπές της κυρίας θεματικής, εδώ και πολύ καιρό......
ΑΛΛΑ
ο εργολάβος κ. Β. ΤΑΤΟΥΛΗΣ παραμένει στον δρόμο και τον καθιστά ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ με την αδιαφορία του, γεγονός που είναι πασίδηλο στις φωτογραφίες......αλλά και στις ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ του έργου, που έχουν αγγίξει απίστευτα νούμερα για όσους γνωρίζουν από ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ : 15 σε αριθμό !!!!
Παρ΄ όλα αυτά οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, υποτίθεται πως έχουν κάνει ''καλά'' τη δουλειά τους......
Αυτό το γράφουμε επειδή, λάβαμε ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. Β. ΤΑΤΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ''ΕΚΠΤΩΤΟΣ''.......ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23-6-2017 !!!!!

ΑΛΛΑ
ΟΥΔΕΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ......

Με απλά λόγια, το έγγραφο, μάλλον, εστάλη, για να ''καλυφθούν'' νομικά (?????) οι......ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ .......δίνοντας χρόνο και χώρο στον εργολάβο, να μας δουλεύει όλους, μαζί με την προστάτιδά του κυρία θεματική, στις Οικονομικές Επιτροπές.....που διατείνεται για την σπουδαιότητα του έργου, και την αναγκαιότητα των παρατάσεων ........
ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ''ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ''......




Τα συμπεράσματα δικά σας .......

Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΕΟΝ.....ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.....ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΔΙΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΡΟΜΟ......

Η ΝΤΡΟΠΗ........ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.