Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ.......

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ....ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ.....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ !!!
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ ΑΠ΄ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ....
ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Σημείωση :
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ  ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ Ή ΑΡΧΗ.....















ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ

ΤΡΙΠΟΛΗ 28/08/2017

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Ζητώ ως πολίτης - κάτοικος της Τρίπολης, να μου γνωρίσετε εγγράφως, το ακριβές ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ του Αγίου  Βλάση, για τους εργολάβους αποκομιδής των σκουπιδιών, που μεταφέρουν σκουπίδια Α.Σ.Α. , από τα διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Τρίπολης.
Δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση, στα απορριμματοφόρα του Δήμου Τρίπολης !!!
Ζητώ την ΔΗΜΟΣΙΑ έγγραφη ανακοίνωση, του καθημερινού ωραρίου, στα πλάισια του οποίου, δύναται να αδειάζει σκουπίδια ατην ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ του Αγίου Βλάση, ο κάθε εργολάβος αποκομιδής σκουπιδιών, που έχει συνάψει σύμβαση με τον Δήμο Τρίπολης, για τα δημοτικά διαμερίσματα που τον αποτελούν και στα οποία η αποκομιδή ΔΕΝ γίνεται με τα απορριμματοφόρα του Δήμου.
Γνωρίζω πως έχετε ορίσει ως τέτοιο ωράριο, από την 7.00' πρωϊνή ώρα, έως την 13.00' μεσημβρινή, για τις ημέρες από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μόνο και ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΟ σχετικό !!! Μόνο με προφορική εντολή σας !!!
Αυτό όμως θεωρώ πως αποτελεί - σύμφωνα με την κειμένη νομοθεσία - ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ των εμπλεκομένων και διεγείρει πλείστα θέματα λειτουργίας του Δήμου, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, πιθανής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ κτλ......αφού δεν είναι σαφές και ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ το ωράριο της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ.
Εκτός του ότι, η συγκεχυμένη κατάσταση αυτή, δημιουργεί τεράστια θέματα στην εξακρίβωση της ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ των σκουπιδιών, απ΄ όπου και αν προέρχονται, θέμα που ορίζεται με σαφήνεια και θεωρείται ποινικά κολάσιμο αν δεν συμβαίνει, από την Νομοθεσία που διέπει την διαχείριση των απορρμμάτων στη χώρα μας, αλλά και τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και την ΣΥΝΘΗΚH AARHUS !!!
Πέραν τούτων, ακούμε κάθε τόσο, σε δημόσιες συνεντεύξεις του τον κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να επικαλείται τον κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Τρίπολης και να δηλώνει πως ''αν λειτουργούσε η Δικαιοσύνη κάποιοι θα έπρεπε να έχουν πάει φυλακή'' όταν αναφέρεται στην διαχείριση που ΔΕΝ γίνεται, στα σκουπίδια της Τρίπολης καθώς και στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ που μας κυκλώνουν !!!
Επειδή δεν βρήκα όσο επίμονα κι αν έψαξα, στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Τρίπολης, ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. ή δική σας, για την λειτουργία της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ του Αγίου Βλάση, για τους ιδιώτες εργολάβους αποκομιδής, ζητώ να μου απαντήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ και με έγγραφό σας ή e mail στο εν λόγω blog μου, την απάντησή σας.
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από μέρους μου, των διαδραματιζομένων στην ανωτέρω ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.......
Μετά τιμής
Γιούλη Παπαδοπούλου
Οδοντίατρος - Δημοσιογράφος Ηλεκτρονικού Τύπου ( blog Orthologika)
Τρίπολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.