Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ......ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Ο ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ......ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ !!!
ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ.....
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ !!!
ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΑΣ.......
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΥΤΟ !!!


Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στους δύο ΠΕΤΡΟΥΣ !!!
Τον σουλτάνο του Μορέως......και τον συνήγορό του......και συνονόματό του.......φίλο του εκλεκτό και συνεργάτη του παλαιόθεν !!!
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.....ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ.......ΤΗΝ 1-2-2017 (Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου )
Που δικαζόταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ κατηγορούμενος για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, από τον κύριο ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟ πρώην βουλευτή και περιφερειακό σύμβουλο, τον οποίο είχε κατονομάσει (10-4-2012) κατηγορώντας τον, ο περιφερειάρχης, στα ΜΜΕ, ως υπαίτιο των γεγονότων του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ στο ΠΕΣΥΠ !!!

ΧΩΡΙΣ ενδοιασμούς ο κύριος συνήγορος του περιφερειάρχη, όταν κατήγγειλε η πολιτική αγωγή, πως ο φάκελος της δικογραφίας ΔΕΝ περιέχει την ΑΠΟΛΟΓΙΑ του κατηγορουμένου, με ΥΠΟΜΝΗΜΑ , όπως ο ίδιος είχε ζητήσει να καταθέσει ( παίρνοντας και προθεσμία μάλιστα γι΄ αυτό !!!) στις 18 - 12 - 2013.......ανακοίνωσε, πως ο πελάτης του ''ΕΛΕΙΠΕ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ 15-20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.....''
Σήμερα, λοιπόν, ως έχουμε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας πρωτίστως και στην ΑΛΗΘΕΙΑ επίσης, θα δείξουμε στον κύριο συνήγορο και στους αναγνώστες μας, αλλά ΚΑΙ στους δικαστές - ΑΝ διαβάζουν ή θελήσουν να διαβάσουν τα άρθρα μας - ΠΟΥ βρισκόταν ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ στις 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 που έπρεπε να πάει στην ανακρίτρια της Τρίπολης και να καταθέσει το ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ υπόμνημά του ....
ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ !!!
ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ.......
ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ :










ΑΛΛΑ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ 18ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ......ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !!!
ΑΠΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!



Μπορεί ο σουλτάνος του Μορέως, να θεωρεί, πως η δύναμή του είναι τέτοια, που του δίνει το δικαίωμα να απαξιώνει τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του απέναντι στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ειδικά όταν είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, αλλά ο συνήγορός του, οφείλει να του επισημαίνει πως απέναντι στο νόμο είμαστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ και προ πάντων, καν ένας δεν έχει δικαίωμα, να περιπαίζει την Δικαιοσύνη, ούτε καν ένας συνήγορος !!!
Για τον οποίο ισχύει απαρέγκλιτα ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!



ΚΑΙ 



Είμαστε στην διάθεση κάθε εισαγγελικής ή άλλης δικαστικής αρχής, που ήθελε ερευνήσει την υπόθεση, ως προς τις ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ που ακολούθησε ο συνήγορος του κατηγορουμένου ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ, με τις ΨΕΥΔΕΙΣ δηλώσεις περί απουσίας του, στη ......ΡΩΣΙΑ !!!
Γνωρίζουμε πως η απόφαση του Δικαστηρίου να κρίνει την ποινική δίωξη ''απαράδεκτη'' λόγω ελλειπούς πληρεξουσιότητας, είναι σεβαστή και αμετάκλητη........
ΑΛΛΑ
Ο συνήγορος του κατηγορουμένου με εντολή του πελάτη του, στην επίκληση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ για την απαξίωση του πελάτη του....να απολογηθεί στην ανακρίτρια......ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ !!!
Δεδομένου πως το ''απαράδεκτο''  της ποινικής δίωξης κατοχυρώθηκε, με επίκληση της Πολιτικής Δικονομίας 
Όποια ασημαντότητα κι αν είχε αυτό, ως προς την λήψη της απόφασης του  Δικαστηρίου, που είναι απολύτως σεβαστή........δεν παύει να ισχύει η ΨΕΥΔΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.....ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ........
Και δεν παύει να έχει ακουστεί ΕΝΑ ΨΕΜΑ .......προς το Δικαστήριο, από τον συνήγορό του !!!

Τα ανωτέρα θέματα, υπάγονται στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, στον οποίο και βασίστηκε το αίτημα του κατηγορουμένου να κριθεί ως ''απαράδεκτη'' η ποινική του δίωξη, γι΄ αυτό και τα επικαλούμαστε......
Αν είχε η πολιτική αγωγή, υποψιαστεί τον λόγο της δήθεν απουσίας του Περιφερειάρχη στη Ρωσία (!!!!!) και είχε προετοιμάσει την αντίκρουση του ψέματος με τα αποδεικτικά στοιχεία των ΕΓΡΓΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.......ποια θα ήταν άραγε η απόφαση του ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ???

Τα έγγραφα του ΔΙΑΥΓΕΙΑ που αναρτήσαμε πιο πάνω, και που ανάλογά τους έχουμε πάρα πολλά και για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ......αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μας περί της εξαπάτησης του Δικαστηρίου για την απουσία του περιφερειάρχη !!!
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ.......
Κάποιος ή κάποιοι......ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ......όταν εκείνος λείπει !!!
ΕΛΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 Ή ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

Και τι προβλέπει άραγε η δεοντολογία του Δικαστικού χώρου......για τους λειτουργούς της Θέμιδας, που λένε ψέματα προς την έδρα ???
Συντελείται με αυτό τον τρόπο η ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ ......ή αυτό ισχύει μόνο για τον φτωχό λαό και απαλλάσσονται οι ''εκλεκτοί των αιρετών'' ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.