Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ.....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΙΤ !!!

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Β.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ : ''ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ'' !!!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΠΟΥ ''ΕΣΤΗΣΕ'' ΤΟ ΣΔΙΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ....ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΑΡΓΑΡΑ !!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ .....




Την πίτα της Παγγορτυνιακής Ένωσης, βρήκε ως αφορμή για άλλη μια επίθεση στην κυβέρνηση που δεν τους εγκρίνει το ΣΔΙΤ ......ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βαγγέλης Γιανανκούρας....
Από τους κατοίκους Αθηνών Γορτύνιους, ρωτήθηκε επίμονα για το χάλι που παρουσιάζει η Γορτυνία, με τα σκουπίδια στους δρόμους...... ένα θέμα που είχαμε παρουσιάσει εκτενώς πρις μερικές ημέρες.
Δήλωσε αντί απαντήσεως  :

'' Πρέπει η Κυβέρνηση άμεσα να υπογράψει τη σύμβαση ώστε να προχωρήσουμε στη διαχείριση των απορριμμάτων, διαφορετικά το πρόβλημα θα παραμένει και τα σκουπίδια θα μένουν στους δρόμους, αφού οι χωματερές έκλεισαν.
Όλα τα άλλα οφείλονται σε άγνοια, σε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις και προκαλούν αδιέξοδο στις τοπικές κοινωνίες.
Εμείς κάναμε το χρέος μας και πρέπει η Κυβέρνηση να βάλει την τελική υπογραφή για να λυθεί το πρόβλημα.''
Ο κ. Γιαννακούρας, ξεχνάει πως η αρμοδιότητα της Πςεριφέρειας, δεν εξαντλείται σε μια σύμβαση, που οι ενέργειές τους την έχουν κάνει ανέφικτη και ανεπίτρεπτη.....
ΑΛΛΑ
Έχουν υποχρέωση να διευκολύνουν την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ βιωσιμότητα των χωριών και των πόλεων, ακόμα κι αν ΔΕΝ τους εξελιχθεί όπως το μεθόδευσαν το ΣΔΙΤ !!!

Ρωτάμε ΕΥΘΕΩΣ  τον κύριο αντιπεριφερειάρχη :

Δηλαδή κύριε Γιαννακούρα, εσείς ως ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, στην περίπτωση που η κυβέρνηση ΔΕΝ υπογράψει το προδιαγεγραμμένο σχέδιό σας για την διαχείριση των απορριμμάτων με την ΤΕΡΝΑ, θα παρακολουθείτε το ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ, από την ασύληπτη ρύπανση παντού και τα δραματικά επακόλουθά της....ως θεατές ???

Πως συνάδουν αυτές οι τοποθετήσεις σας, με τις κορώνες του Περιφερειάρχη, πως μάχεστε για μια Πελοπόννησο της αειφορίας και της ανάπτυξης, όταν εμμένετε μόνο στις προαποφασισμένες ενέργειές σας, ακόμα κι όταν αυτές ΔΕΝ είναι υλοποιήσιμες ???

Η συμμετοχή σας στην ευημερία των πολιτών της Πελοποννήσου, πιστεύετε πως εξαντλείται στις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.......ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ COSTA NAVARINO .......ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ .......ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΄΄ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ'' ......ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ( ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ).....κι εκεί τελειώνει ο ρόλος σας ???

Η ''ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ'' σας.....θα μείνει στην ιστορία ως ΤΙ τελικά ???

Ως η Περιφέρεια των σκουπιδιών και των παράνομων ΧΑΔΑ που ένας (καταγεγραμμένος !!) κλείνει και 3 νέοι ανοίγουν επί τόπου ???

Η εικόνα της Πελοποννήσου, δεν είναι ένα εργοτάξιο, των ΕΣΠΑ , όπως σας αρέσει μόνο, να εμφανίζετε στα ΜΜΕ.....

Είναι ένα απέραντο σκουπιδαριό, διάσπαρτο παντού........σε παράνομους ΧΑΔΑ, την ίδια ώρα που επαίρεσθε πως τους ''κλείσατε όλους''.......

Θυμίζει όλη αυτή η εμμονή, αμετακίνητο πείσμα, για να πετύχουν μόνο τα δρομολογημένα σχέδια των εργολάβων που επελέγησαν  από τον......''διεθνή διαγωνισμό''......
ΠΟΥ ΕΒΓΛΑΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
Όχι άλλο σανό στους πολίτες παρακαλούμε !!!
Διαβάστε σχετικά :
ΚΙ ΕΔΩ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.