Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ : ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !!!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ......'ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....
ΣΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΜΕ, Ο ΝΙΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ






























Κάποια στιγμή τον περασμένο Φεβρουάριο, ο σουλτάνος του Μορέως, αποκαλούσε τον δήμαρχο Καλαμάτας ''ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ'' και του καταλόγιζε πως είχε στο νου του μόνο τα ....''ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ'' !!! Ήταν η εποχή των αντιδράσεων των δημάρχων, στο στημένο παιχνίδι του ΦΟΔΣΑ, προκειμένου να συνταχθεί ο νέος ΠΕΣΔΑ .....που γίνονταν οι ζυμώσεις και αποκαλύπτονταν οι φατρίες των συμπαιγνιών.....
Κάποια άλλη στιγμή, κάθισαν κάτω από την ΙΔΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ !!!
Πάντως, ό,τι κι αν βγαίνει προς τους πολίτες από τον καθένα τους, ΕΝΑ είναι σίγουρο και πασίδηλο :
ο σουλτάνος και ο Νίκας, έχουν παλιά και αδιάσειστη ''φιλία''  που την κρατούν σε εγρήγορση και καλή ανοχή, το ΕΣΠΑ και τα ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ, απ΄ ότι φαίνεται !!!
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ''ΛΑΓΟΣ''  ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!
Τί κρίμα που δεν κατάφερε κανείς να μας διαψεύσει .....
Ενώ η μάχη για τον ΠΕΣΔΑ και την αποκεντρωμένη διαχείριση, καλά κρατεί κι ενώ έχουν διαδραματιστεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας και απίστευτες παρελκυστικές πρακτικές, ο δήμαρχος Καλαμάτας έχει ξαναπάρει την θέση του στο πλάϊ του χρηματοδότη του και σουλτάνου του Μορέως, στηρίζοντας με σθένος το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΙΤ του......η κατάσταση κατέληξε σε ακραίες στιγμές αποφάσεων και δημοσίων δηλώσεων των συμμαχιών μέσα στο ΦΟΔΣΑ.
Και οι αντιδρώντες δήμαρχοι, σιγά σιγά, απείχαν από τις δημοσιεύσεις και τις συνεντεύξεις, κατέβασαν τους τόνους, ο δε κύριος ΝΙΚΑΣ της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, το γύρισε το τροπάριο, σε ύμνο του σουλτάνου και των επιλογών του !!!
Την περασμένη ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 είχε δημοτικό συμβούλιο στον Δήμο Καλαμάτας, όπου το φλέγον ζήτημα ήταν τα απορρίμματα κι ο κύριος ΝΙΚΑΣ ξεσπάθωσε !!!
''ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ - ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ''
Τάδε έφη ΝΙΚΑΣ !!!
Περί του ΕΥΡΩΤΑ.......καλά θα κάνει να διαβάσει μερικά άρθρα μας, για το πόσο εφικτή μπορεί να είναι μια τέτοια έμπνευση που είχαν.....ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ......και ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχει χωροθετηθελι ο ΧΥΤΥ στη ΣΚΑΛΑ......
Αν ο κύριος δήμαρχος Καλαμάτας, ξέρει τόσα πολλά για τα κρυφά και ανίερα σχέδια του σουλτάνου του, γιατί τα κρατάει μυστικά ???
ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???
Η Μεγαλόπολη έχει ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ......όχι ρύπανση.....
Και δέχτηκε και το χτύπημα κάτω από τη ζώνη, με τον ΧΥΤΕΑ .....
Ποιοί ονειρεύονται να τη σβήσουν από τον χάρτη, κάνοντάς την ΧΑΒΟΥΖΑ της Ελλάδας ???
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΟΝΕΙΡΟ'' ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΟ.....
ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ 1999, ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ .....( το έγγραφο θα σας το δημοσιεύσουμε όσον ούπω )
Οι Μεγαλοπολίτες τι λένε για όλα αυτά ???
Προσκυνούν ακόμα την Εύη, που τους διαχειρίζεται το συναίσθημα δηλώνοντας πως θα πάει την απόφαση του ΧΥΤΕΑ στο ΣτΕ ???
Ή δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι τους ετοιμάζει κυβέρνηση και σουλτανάτο ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.