Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ( ΦΟΔΣΑ ) ΑΥΡΙΟ !!!

ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ''ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ'' ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ.....ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!



Αύριο το απόγευμα, στις 6, θα γίνει η νέα συνάντηση του ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, με σκοπό την διεξαγωγή εκλογής προέδρου.
Η υπόθεση αυτή της έλλειψης του προέδρου και της πλήρωσης της θέσεως από τον κ. Γρυπιώτη, έφερε τον ΦΟΔΣΑ σε ακραίες καταστάσεις , αφού δρομολογήθηκαν εξελίξεις που καταπατούσαν κάθε έννοια διαφάνειας και καθαρότητας, με την μελέτη του ΠΕΣΔΑ, που την έστειλαν όπως βόλευε το σουλτανάτο και ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ......
Στα εξώδικα που έλαβαν όλοι οι μετέχοντες στην προσωρινή διοίκηση του ΦΟΔΣΑ, απάντησαν πως ''έκανε λάθος ο μελετητής''......και συνεχίστηκε μια οργανωμένη παρωδία παντού, με κορυφαίο φιάσκο, την ψήφιση της ΣΜΠΕ του ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΕΣΔΑ....από το ΠΕΣΥΠ  πριν 10 μέρες, όπου έγιναν και τα τραγελαφικά επεισόδια με την κόντρα των δημάρχων και του περιφερειάρχη.
Ήρθε λοιπόν η ώρα των εκλογών ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
Τώρα πλέον, έχει επιτελέσει την αποστολή του ο δοτός πρόεδρος.....μπορεί επομένως να κάνει και εκλογές !!!
Να δούμε μόνο, αν θα αφήσουν να ακουστούν οι υποψηφιότητες που δεν αρέσουν στους εντολείς τους οι κύριοι του προσωρινού προεδρείου.....
Την τελευταία φορά που έγινε λόγος υποψηφιοτήτων, προτάθηκε ο κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΑΝΤΖΟΣ ως ένας εξ αυτών, ο πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, και νυν πολέμιος σφοδρός του σουλτάνου του Μοριά !!!
Ενδιαφέρον θα έχουν οι εξελίξεις, αφού, αν εκλεγεί ο κ. ΣΚΑΝΤΖΟΣ θα αρχίσει μια άλλου τύπου διοίκηση στον ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, που δεν θα είναι καθόλου στα μέτρα του σουλτανάτου, αφού διίστανται οι θέσεις τους, περί της υποδειγματικής διαχείρισης !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.