Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ !!!


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ.




Η Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών και η Α.Μ.Κ.Ε. Ελευθερία, κάνοντας πράξη τον κοινό σκοπό της Ίδρυσης τους, ανακοινώνουν με το παρόν δελτίο τύπου, την έναρξη του ανένδοτου αγώνα ενάντια στην τραπεζική αυθαιρεσία που έχει καταστεί μάστιγα για τον Ελληνικό Λαό τα τελευταία ειδικά χρόνια, απαιτώντας άμεσα την αποκατάσταση του ΔΙΚΑΙΟΥ. 
Επειδή αρκετά κουβεντιάσαμε 

Επειδή αρκετά ανεχτήκαμε 

Επειδή αρκετά κάναμε βαθυστόχαστες διαπιστώσεις και απογραφές μιζέριας όλα αυτά τα χρόνια, καταθέσαμε μήνυση κατά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και της Τραπέζης της Ελλάδος. 

(ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΒΜ Β2016/2612 25-11-2016)


Εμείς, οι άνθρωποι της Δημοκρατικής Ενότητας Ελευθέρων Πολιτών (Δ.ΕΝ.) και του φορέα διεκδίκησης Δικαίου και των ανθρωπίνων αξιών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», θεωρώντας τους εαυτούς μας ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και αναλαμβάνοντας την ΑΤΟΜΙΚΗ μας ΕΥΘΥΝΗ, ανοίγουμε τον δρόμο της συμπαράταξης των ΠΟΛΙΤΩΝ σε έναν κοινό και σημαντικό για την υπόσταση μας αγώνα 

Τα λόγια πλέον τελείωσαν. 

Ήρθε η ώρα των πράξεων για όλους μας. 

Είναι υποχρέωση του κάθε Πολίτη (αν θέλει πραγματικά να λέγεται «Πολίτης») και του κάθε πολιτικού φορέα (που οφείλει βάσει νόμων, να προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον), να προσφεύγει στην Δικαιοσύνη, όταν καταστρέφεται η Χώρα και ληστεύονται οι Πολίτες, προκειμένου να καταγγέλλει τις παράνομες πράξεις, απαιτώντας την τιμωρία των υπευθύνων και την απονομή δικαιοσύνης, αλλιώς καθίστανται, με την σιωπή τους και την ανοχή τους, συνυπεύθυνοι και συνυπόλογοι στην τέλεση των εγκλημάτων αυτών. 

Κατόπιν των ανωτέρω γίνεται αντιληπτό, ότι δεν είναι δυνατόν οι τράπεζες να προβαίνουν σε κατασχέσεις της περιουσίας των ανυποψίαστων πολιτών, όταν πραγματικά αυτές οφείλουν να αποζημιώσουν, για την απάτη που έστησαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Δεν είναι δυνατόν να καλούνται οι Έλληνες σε δήθεν «θυσίες», όταν θυσιάζονται με το ζόρι στον βωμό συμφερόντων και καταληστεύεται η περιουσία τους, τόσο μέσω ιδιωτικών, αλλά και δημόσιων μηχανισμών.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην μήνυση αυτή, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ και αποτελέσματικότητα ο κοινός μας αγώνας, που αφορά πρωτίστως την Πατρίδα μας, τα παιδιά μας, αλλά και την παρακαταθήκη που αφήνουμε στις επερχόμενες γενεές . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.