Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑΣ.....ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΥΔΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ !!!
ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ''ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ''......
ΑΥΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ :Κατά την επίσκεψή του στο Μπέλμπερη Μαντινείας, ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Πάνος Σκουρλέτης, άκουσε προσεκτικά ΟΛΟΥΣ όσους είχαν να του θέσουν θέματα σχετικά με το Περιβάλλον και τις αγωνίες τους γι΄ αυτό, αφού δραστηριοποιούνται στην περιοχή και στο τέλος απάντησε σε όλα τα θέματα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ σημείο της ομιλίας του, ήταν η ΑΡΝΗΤΙΚΗ τοποθετησή του, σχετικά με τη λειτουργία του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ στη συγκεκριμένη περιοχή.
Δήλωσε πως δεν είχε εικόνα , αλλά μόλις είδε τη μονάδα μέσα στις καλλιέργειες που ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, έμεινε άναυδος.
''Δεν μπορεί να λειτουργήσει τέτοια μονάδα, στο συγκεκριμένο σημείο''  τόνισε !!!
''Ειδικά σε αυτή τη Γη που έχει χαρακτηριστεί ως ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ''
Δήλωσε ακόμα πως δεν είναι αντίθετος στη δημιουργία τέτοιων μονάδων (ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ) αλλά αυτές πρέπει να κατασκευάζονται σε σωστά σημεία και όχι όπου αποφασίσουν οι επενδυτές !!!
Ακόμα τόνισε την αξία της συγκεκριμένης Γης, λόγω της ποικίλης παραγωγής προϊόντων ΜΟΠ και εξήρε τις προσπάθειες των κατοίκων , να μένουν και να καλλιεργούν τη Γη τους και να ανθίστανται στην παρούσα κατάσταση της κρίσης....
Μια φορά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ακούστηκε επίσημη ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ φωνή, δημόσια, να ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ στο ΒΙΟΑΕΡΙΟ του σουλτάνου.....
Κι αυτό είναι μια νίκη, μέχρι την τελική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.