Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ !!!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ , ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ''ΔΙΩΞΗ'' ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ , Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ....
AdTech Ad

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και απιστία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του πρώην υπεύθυνου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚΡοβέρτου Σπυρόπουλου.
Η υπόθεση βασίστηκε κυρίως στο πόρισμα των έξι ελεγκτικών οίκων για τα δάνεια και τα οικονομικά του κόμματος την περίοδο 2004-2012, που παρέδωσε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος  Ευ. Βενιζέλος στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία της απιστίας βασίζεται στο γεγονός ότιδεν υπάρχουν παραστατικά για το ποσό των 15 εκατ. ευρώ παρότι ζητήθηκαν από τον εισαγγελέα που διενεργούσε την έρευνα. Επίσης την περίοδο 2007 - 2009 εμφανίζεται να φυλάσσεται το ποσόν αυτό στο ταμείο του κόμματος, παρότι προερχόταν κυρίως από δάνειο 9,5 εκατ. ευρώ που είχε λάβει το κόμμα από 4 τράπεζες.
Η κατηγορία της απάτης βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι ο κ. Σπυρόπουλος ζητώντας και λαμβάνοντας δάνειο 5 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Αττικής, εγγράφως έδωσε ως εγγύηση για το δάνειο την κρατική επιδότηση στο κόμμα, παρότι την ίδια εγγύηση είχε δώσει σε άλλες τρεις τράπεζες από τις οποίες επίσης είχε δανειοδοτηθεί το ΠΑΣΟΚ και τελικά το ποσό της εγγύησης ήταν μικρότερο από τα δάνεια που έλαβε το κόμμα από 4 Τράπεζες......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.