Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ.......ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!! 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ???
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ???
ΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ???
ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗ ΛΑΓΗΕ Α.Ε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.....ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ......
Η απόφαση βγήκε στις 9 Αυγούστου 2016 !!!
Βάσει προηγούμενης που είχε βγει από την συγκυβέρνηση τον Δεκέμβριο του 2014 !!!
Τα ποσά που επιμερίζονται στους ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (δηλαδή πιστώνονται για το ΡΕΥΜΑ τους !!! Και ΔΕΝ γίνονται άλλα έργα όπως τους λένε κάποιοι επιτήδειοι και εξυπνάκηδες για να μη διαμαρτύρονται τόσα χρόνια ....) είναι περίπου 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!Και αφορούν το 1% του ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ που παρακρατείται από τον ΛΑΓΗΕ Α.Ε. για τους λογαριασμούς των κατοίκων !!!
Τα λεφτά για τα 4 έτη από 2010 έως και 2014 που αποφασίστηκε επιτέλους να αποδοθούν στους δικαιούχους, θα μοιραστούν σε 291 κοινότητες και δήμους, που πλήττονται από την λειτουργία των ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ !!!
Και βάσει της υπουργικής απόφασης του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, αναμένεται να αποδοθούν με ΠΙΣΤΩΣΗ στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ......που θα πάρουν οι κάτοικοι !!!
Τα μεγαλύτερα ποσά στην ΑΡΚΑΔΙΑ, αναλογούν στην ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ και στο ΒΑΛΤΕΤΣΙ !!!
Υπάρχει και ένας παράλογος ''αποκλεισμός''  10 κοινοτήτων, που συνέβη μετά από ΠΕΡΙΕΡΓΗ παρεμβολή πολιτικών και όχι μόνον.....και είναι στη φάση της διευθέτησης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας Π. Σκουρλέτης, πριν 3 μέρες στην Τρίπολη .....ΊΔΩΜΕΝ !!!
Δείτε τι ακριβώς αποφασίστηκε και ΠΩΣ επιμερίστηκαν τα ποσά του 1% του ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .....ΔΕΝ θα παραλείπουμε να ρωτάμε ΠΟΥ είναι τοποθετημένα όλα αυτά τα εκατομμύρια......ΟΧΙ απλά από το 2010 έως το 2014 που ΔΕΝ αποδόθηκαν στους κατοίκους......
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.