Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ : ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!

ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ....ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ !!!
ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ, ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΔΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ !!!!
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!




Το σουλτανάτο του ΣΔΙΤ και της ΤΕΡΝΑ, με τις μεγάλες δηλώσεις, τις εκτοξευόμενες έμμεσες απειλές προς τους διαφωνουντες δημάρχους, καθ΄ όλη την διάρκεια της μεγάλης διαβούλευσης για την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, μεταξύ κυβένρησης και δημάρχων, έβγαλε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ !!!
Το εξής :

"Είναι κοινά πλέον αποδεκτό απ' όλους ότι η μοναδική λύση του μεγαλύτερου και διαχρονικότερου προβλήματος είναι το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.
Με τη σημερινή απόφαση γίνεται πλέον απ' όλους αντιληπτό ότι όλοι μαζί προχωράμε στην υλοποίηση του έργου αυτού δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ανάπτυξη του τόπου μας και για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας".   
Κάτι δεν κατάλαβε καλά η κυρία θεματική.....ή κάτι δεν καταλαβαίνουμε εμείς ???
Μετά από τόσους αγώνες και αγωνίες, από δημόσιες έμμεσες απειλές προς κάθε φορέα και δήμο που διαφωνούσε με το ΣΔΙΤ τους και την ΤΕΡΝΑ , ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ η κυρία θεματική ???
Πως πανηγυρίζει μαζί με τους δημάρχους και τους πολίτες εναντίον της ΤΕΡΝΑ και του ΣΔΙΤ ???
Σε ποιούς απευθύνονται ???
Εκτός κι αν το μοναδικό μέλημα τους είναι η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων της Πελοποννήσου, που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο να γνωρίζουν λεπτομέρειες και να θυμούνται δηλώσεις , κόντρες, ύβρεις ακόμα και με ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ στην διαμάχη τους να επιβάλουν την ΤΕΡΝΑ και το ΣΔΙΤ ......και τώρα τα γυρίζουν όλα, κατά πως φυσάει ο άνεμος .....
Αυτό όμως τόσο στην λογική προσέγγιση, όσο και στην πολιτική......έχει όνομα και καθόλου κολακευτικό δεν είναι για τους καλπάζοντες στα σύννεφα, αιρετούς και συνεργάτες τους....
Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ !!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ !!!
ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....... ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΣΤΟΧΟ : ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.